@kilici Niye olmasın çevre vergisi vs. yok mu.Neg. dışsallığın önüne geçilsin diye vergilemeler yok mu..Sürdürülebilir çevre ve kalkınma politikaları hep tartışılır.. bunlar uygulamada olmasa da teoride olan okuduğumuz şeyler
HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@monopol ben 1/50 katı yaptım
-
@monopol hocam 1/50 onun cevabı. facede de aynı cevabı paylaşmışlar
-
@monopol Otomobilin fiyatı kumaşın fiyatının kaç katıdır diye soruyorsa 50 katı..Enteresandır ben böyle hatırlıyordum ama bazı arkadaşlar kumaşın katı otomobilin fiyatının kaç katıdır dedi..Soru bu şekildeyse de 1/50 oluyor
-
@hakperest46 ben de 1/50 yaptım ama millet 50 diyince hata mı yaptım dedim
-
@hakperest46 Haklısınız o şıkta işletmeyi gösterdiği için onu ticari işletme olarak aldım ancak arkadaşımız gonderisinde Kızılay 'ın ticari işletme olduğunu söylemiş, ona ithafen yazmıştım.
-
@monopol ya karışık bir soruydu bi tek 1750 yi işaretlediğimi hatırlıyorum o an tabi bilemeyiz nasıl olduğunu 3 saat ve 150 soru olunca karışıyo
-
Tamam çevre sorunları sosyal hayatı düzenler de maliyenin çevre düzeniyle bir ilişkisi yok ki. Gelir dağılımında adalet olmalı cevap.
-
@hakperest46 ya karışık bir soruydu bi tek 1/50 yi işaretlediğimi hatırlıyorum o an tabi bilemeyiz nasıl olduğunu 3 saat ve 150 soru olunca karışıyor
-
MALİYE .
1.Maliye pol sosyal amacı
2.tam kamusal mallar
3.hakımın hukuk yaratması
4.mali güce göre vergilendirme ilkesi
5. ? ? _? -
@zeyno5454 bir de ikame etkisi sorusu vardı.
-
@zeyno5454, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
MALİYE .
1.Maliye pol sosyal amacı
2.tam kamusal mallar
3.hakımın hukuk yaratması
4.mali güce göre vergilendirme ilkesi
5. ? ? _?Komisyonca tebliğ, veli vasiye tebliğ sorusu
-
@kilici Niye olmasın çevre vergisi vs. yok mu.Neg. dışsallığın önüne geçilsin diye vergilemeler yok mu..Sürdürülebilir çevre ve kalkınma politikaları hep tartışılır.. bunlar uygulamada olmasa da teoride olan okuduğumuz şeyler
-
@merhuume doğru hocam mail attım. 19 Aralık Salı günü açıklanacaktır diye cevap geldi.
-
@amorro-robinson hocam bedir savasından sonra uhud savası yapıldı. daha sonrasında da hendek savaşı. ben onun cevabını esirler okuma yazma öğretti onu işaretledim.
-
Bedir savaşı sorusunun cevabını tam olarak yazabilecek biri var mı
-
@zeyno5454 deflasyon sorusydu galiba hocam. Aşırı istihdam yapmıştım.
-
@maliyeci07 hocam bunlar dolaylı etkileridir ama. Dolaylı etkilerini konuşmaya başlarsak bir sürü şey sayabiliriz.
-
@muhalba teşekkürler :))
-
@monopol müşriklerin taarruz yeteneğini tamamen kaybetmesi mahiyetinde bir şıktı cevap bedir savaşıyla taarruz yetenekleri kırılmıyor
-
@zeyno5454 okuma yazma olayı bedir savaşında yaşanıyor hocam