TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI

KPSS A
    kaymakamlık 2016
    184
    2988
    1661011
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Harun Resid
      Harun Resid Son düzenleyen:

Vallahi sadece 8 tane deneme çözerek girdim sınava 😄 Bana göre kolaydı @paradoks

Allah has better for me.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        meter1 Son düzenleyen:

Arkadaslr bence cevap devlet denetle kurulu kitlerde diyodu soruda istirakler kite bagli sayistay denetimo disinda

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          paradoks @Harun Resid Son düzenleyen:

@Harun-Resid valla herkes öyle diyordu bugün.hatta is yerine gittim oo çok kolayms filan (haftasonu çalışılan devlet daireleri de var 😢) onlara da aynısını dedim bir kişi de zor desin 😂 ama tabi kaymakamlikta 1 soru çok çok belirleyici

• ?
            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Yok ve hocam. Gerçekten kolay değil.
            Bak her birimiz nasıl tongalara düşmüşüz ☺
            Karşımızda ösym var arkadaş ya☺

• M
              meter1 Son düzenleyen:

Arkadaslr sanayi bankasi yazdik kabul edilirmi sizce . Birde genel sekretermo baskan vekilimi?

• Harun Resid

Devlet denetleme kurulu ( ben kurumu yazdım 😄 ) idarenin hukuka uygunluğunun düzenli ve verimli şekilde yürütülmesinin ve ve geliştirilmesinin sağlanması amacıyla Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak kurulmuştur. Bence cevap DDK

Allah has better for me.

M ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • miltonfriedman
                  miltonfriedman Son düzenleyen:

Arkadaşlar ilk defa girmiş bulunduğum sınavın sonucunda,anladım ki bu sınava 2 ay,3 ay gibi bir çalışmayla girerseniz kazanma olasılığınız çok düşük iktisat öğrencisiyim ve iktisat bölümünden sadece bir sorunun bir şıkkını yapamadım ama diğer yerleri emek ve zaman istiyor ancak çok şanslı olup bildiğiniz konulardan gelmesi lazım kazanabilmeniz için.Sınava kolay diyen arkadaşlarım ya biz farklı sınavlara girdik ya da gerçekten ilk başta belirttiğim gibi emek ve zaman ayırarak hazırlanmışlar ki bence iyi hazırlanarak en iyisini yapmışlar bu sınav öyle ezberleyim yapayım geçeyim sınavı değil onu anlamış olduk,kazanamasak da bize de bir tecrübe oldu şimdiden kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

• M
                    meter1 Son düzenleyen:

Arkadaslr buyuksehir dedigi icin genel sekreter kanuna baktim

• M
                      meter1 @Harun Resid Son düzenleyen:

@Harun-Resid sanayi bankasi yazdim fikrin ne kardesim kabul ederlermi

• ?

Kardeşim inşallah kabul ederler ama pek zayıf olasılık gibi duruyor.

• Harun Resid

Valla puanı düşebilirler hocam @meter1

Allah has better for me.

• ?

Bir de ddk değil kardeşim ya.
                            Kdk

? ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • ?
                              Eski Kullanıcı @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz sorma sınavda kendi kendime -lan şimdi bu soruyu herkes 49 diye cevaplar ama vardır bunda bir iş-diyerek türlü varyasyon sonucu alt belleğe attığım(detay niyetiyle hatırımda kalan) 25 i yaptım.
                              Nasip artık gerçekleyen emek veren neticesini alır inşallah. Adil bir sınav okuması yapılır umarım

• ?
                                Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@kadir_karasu valla bende kdk yaptım eminsen ne güzel ama; çokça Sayıştay ve ddk yanıtları var onu yanlış yaptığıma kanaat getirmiştim 🙂

• R
                                  reagan Son düzenleyen:

Büyükşehir belediyelerinde Başkan vekili olmaz genel sekreter cevap.. İkinci olarak yüzde 3 diyor arkadaşlar ama bence yüzde 15 o.. Linki attım kanun değişmiş kitapta çözdüm ordada yüzde 15ti kitaptan çok emin değilim ama dershane hocam bende yüzde 15 diye değiştirildi diye hatırlıyorum dedi

• ?

Yok kardeşim bir kere sayıştay hiç değil.
                                    160. madde ortada,"merkezi yönetim bütçesi kapsamındaki kamu idareleriyle..." Onu geçtik bir kalem😉

DDK ise daha çok vesayete dair bir kurum malum.

Ki zaten 6328 sayılı kamu den. kanunu'nda aynen sorudaki ifade yazıyor,kurumun ihdas amacı için,"idarenin..." diye başlıyor.

Gönlün rahat olsun kamu den. kurumu o😉

? A davetsiz 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • R
                                      reagan Son düzenleyen:

Arkadaşlar geçen sene mülakatta elenip sınavda kıl payı kaçıran tüm arkadaşlarım sınavın geçen yıldan zor olduğunu söyledi. Geçen sene mülakata 240 kişi girdi ve 79la kapattı bu sene nerdeyse iki katı alınıyor bence puanlar 74-76 arasına kadar düşecek ümidinizi kaybetmeyin

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • ?

24 kesin doğru 3-4 tane soruda bır maddesı dogru seklınde sıralamaya girme ihtimali var mıdır acaba

• ?
                                          Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@kadir_karasu hadi inşallah, peki bu belediyenin yap işlet modeli ile ...süresi ile verilir cevabı net 49 mı o sade bir soru muydu ben 25 i uydurdum mu bilemedim 😅

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • A
                                            Avexer @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@kadir_karasu Katilmiyorum cevap DDK.

İdarenin hukuka uygunluğunun, düzenli ve verimli şekilde yürütülmesinin ve geliştirilmesinin sağlanması amacıyla, Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak kurulan Devlet Denetleme Kurulu, Cumhurbaşkanının isteği üzerine, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında ve sermayesinin yarısından fazlasına bu kurum ve kuruluşların katıldığı her türlü kuruluşta, kamu kurumu niteliğinde olan meslek kuruluşlarında, her düzeydeki işçi ve işveren meslek kuruluşlarında, kamuya yararlı deneklerle vakıflarda, her türlü inceleme, araştırma ve denetlemeleri yapar. Ancak, Türk Silahlı Kuvvetleri ve yargı organlarını denetleyemez.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 149
                                            • 150
                                            • 35 / 150
                                            • İlk ileti