Ha bi de bakıyorum burda yeni bir ilan,hemen puan türüne bakıyorum,sonra daha onceden ekran fotosunu aldığım sınav sonucuna bakmak için galeriye giriyorum.o aradaki 3 saniye gibi daha heyecanlı bi an yaşamadm ben. tür:heyecan,gerilim,dram/ imdb:9.1
paradoks tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
otobüste ben ayaktaym,oturan kadın cep telden saate baktı. onun gördüğü 19:27, benim gördüğüm 1927 teşviki sanayi.kafamda deli sorular
-
RE: Göç/Ilgöç uzman yardımcılığı sınavı neden açıklanmıyor?
@sofestai Göç/Ilgöç uzman yardımcılığı sınavı neden açıklanmıyor? içinde söyledi:
Bugün telefonla aradığımda aldığım cevap ne yazık ki aynı, hiç bir bilgi vermiyorlar. Sınava giren Ankara'da ikamet eden kimse yok mu kuruma gidip yüzyüze sorabilecek? En azından gecikme sebebini öğrenebilirdik. Sayıştay sınavı için Ankara'ya gittiğimde o zamana kadar bir şey olmazsa ben gidip soracağım ancak ekim sonuna kadar açıklanmazsa ne yaparız bilmem.
Kuruma girmek malesef çok zor.ya içerden bir arkadaşınız olacak ya da randevu alıp gideceksiniz.o kadar zor ki il göç Uzm yard dahi genel md giremiyor, ciddiyim o sebeple randevu şart.inşallah bekleyisnz bir an önce sonuçlanr, zira illerde sizlere ihtiyaç var
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
üzülerek görüyorum ki artık 90 alınmadığı sürece her şey hayal her şey arada.ben yıllardır bu işlerin içindeyim.bizim zamanımızda 82 83 al git merkez uzmanı ol idi(gerçi hala sınava çalıştığım için yine bizim zamanımız ) birisi günün gününden beter olsun diye beddua etti heralde.2013de bi teftiş sınavı kazandm dedim çok şükür kurtuluyorm.mülakattan elendim.istemediğim bir işle yoluma devam ettim.şimdi 80 90 arası puan var arkadaş hiç bi sınava giremedim daha.boşverin böyle biri açıklanmadan yeni ilan gelsin diğer garibanlardan kime ne ki hepsi ölsün umutları ile beraber...
-
Kaymakamlik bir idealdir,gönül işidir.Memleketin her köşesinde canla başla gece gündüz demeden çalışmayı gerektirir.sırf 3 5 çapulcu ülkeme zarar veremesin diye.hepimiz biliyoruz ki bu sınavı kazananlar kendilerinden ailelernden arkadaşlarından fedakârlık yaparak bulundukları yerlerdeler.sonra bi hain terörist çıkıp her şeyi alıp götürüyor.Allah Derik kaymakamına rahmet eylesin.bizler onun bıraktığı yerden koşarak devam edelim inşallah.bu ülkenin çalışan basaran idealist insanlara her zamankinden daha çok ihtiyacı var.Allah bize de bu ülkeye hizmet yolunda yürümeyi nasip etsin.şimdi daha çok çalışma zamanı...
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@joeblack16 Allah bunların kat kat kat bin türlü belasını versin.Onca insanın hakkına girdiler,hepimizin hakkına.haram zikkim olsun.aslında hiç inanmadkları dinimizin gerçekleri ile yüzlestklernde kazanan biz olacağız.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
soru yağmuru oldu bende.Wagner kanunu,king kanunu,asgari ücret nedir kim belirler komisyon kaç kişi üyeleri kimler,muhasebe nedir,işlevleri nelerdir,fonksiyonlarni say,saydım bu kadar mı başka yok mu dediler, bi tane şair mi yazar mı bilmiyorum birini sordular bunu bilmemen ayıp dediler üstüne.niye bu iş dediler hayallerimn peşinden kosuyorum dedim,evli misin dedi.ilginç bir mülakatti.sanki söylediklermi hiç umursamdlar.hatta yüksek lisansm çok ilginç bir konu üzerine ve ilginç bir yerde,burdan kesinlikle sorarlar diyordum adı bile geçmedi.girdiğim mülakatlarn en değişik olanı.
-
Herkese başarılar.Kanunlar çerçevesinde, aklı ve vicdanı hür,gittiği yerlere devletin şefkatli eliyle dokunabilecek ve tabi ki çok çalışan çok emek veren güzel insanların kazanması dileğiyle.unutmayalım kaymakamlik atanmışlik değil, adanmışlık iyidir.vatana millete hayırlı olacağımız güzel yarınlara...
-
Ben de mülakattym dostlar.kazananlari tebrik ediyorum.elenenler üzülmesin Allah bir kapıyı kapıyorsa şayet emin olun çok daha güzel kapıları açar
-
@sbf12345 bizler hep buradayz.benim tek duam gerçekten hakkıyla yapabilecek,adaletli davranabileck,halka hizmet etmekten yana olan,devletimizin şefkatli elini her bir yere ulaştrabilen vicdanli arkadaşlarmn kazanmasi.
sen yalnız değilsin.öyle kız arkadaşın da gittiği daha iyi olmuş,zira aynı pisligi evlenince de yapabilirdi.Allah yar ve yardımcınız olsun.
paradoks tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@Tugay peki zaten az olan bayan adaylardan 3 4 kişinin alınacak olmasına üzülelim mi...Bence evet üzülelim,hem de hepimiz...
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@burcudml asıl üzücü olan sayısı 30u dahi bulmayan bayan adaylardan maksimum 3 4unun alınacak olması,en iyimser tahmin...
-
@DENİZYRCR son 5te olmama rağmen 2buçuk gibi girdim.bence erken gitmekte fayda var
-
Bence 4te biri girmedi bugün o da en az.
-
soru yağmuru oldu bende.Wagner kanunu,king kanunu,asgari ücret nedir kim belirler komisyon kaç kişi üyeleri kimler,muhasebe nedir,işlevleri nelerdir,fonksiyonlarni say,saydım bu kadar mı başka yok mu dediler, bi tane şair mi yazar mı bilmiyorum birini sordular bunu bilmemen ayıp dediler üstüne.niye bu iş dediler hayallerimn peşinden kosuyorum dedim,evli misin dedi.ilginç bir mülakatti.sanki söylediklermi hiç umursamdlar.hatta yüksek lisansm çok ilginç bir konu üzerine ve ilginç bir yerde,burdan kesinlikle sorarlar diyordum adı bile geçmedi.girdiğim mülakatlarn en değişik olanı.
-
bekleme alanındaym ve bildiginiz 3 5 kişi var
-
@lisbeth şimdi çıksam ancak 2ye yetişirm inşallah durmadan devam etmezler o halde.çok şaşırtıcı o halde ogleden sonra diye bi açıklama yapmaslrdi bari.gerçi millet başvurup evrak dahi göndermedi o bakımdan şaşırtıcı da olmamalı aslında...son 5teyım 2de ilk gireceklerden olurum heralde