Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@ecinar barajı geçmek yeterli kyk gibi. Gsbde 60 kontenjan var kyk ve sgmde yok.
-
Arkadaşlar eğer iptal olursa çarşamba günü sorularla birlikte mi açıklanır sizce ?
-
beden eğitimi
tokyo
kanun sayısı
taşra teşkilatı
voleybol
türkiye idman cemiyeti
cooper testi
spor antrenörlü soru
federasyon seçimleri ne zaman
federasyon seçimlerinde kimler o kullanır
karbonhidrat yağ protein
kaldıraç kasıbunların dışındakiler bence iptal olacaktır.
-
@genclerbirlikli
elini öpeyimi yok. 1 kişi de yapsa haksızlık. 200 kişiyle mülakata mı kalcak şimdi -
@hiktisatci iptal olan sorular haksızlık yaratıyorsa kpss iktisatta iptal olan 3 soru da doğruydu benim. Hata varsa gereken yapılmalı. O sorular müfettişlik için değil fizyoterapistlik için sorulur.
-
@hiktisatci kimse kimsenin hakkına girmez. İptal edilmesin diye başvuru yapabilirsin. İdare nin takdir yetkisinde olan bişey.
-
@hiktisatci O soruların sorulması başlı başına haksızlık zaten.Ayrıca 200 kişide mülakata kalır 300 kişide kalır.Kurum bu durumu önemseseydi sınır koyardı.
-
@genclerbirlikli ben burada da var sanıyordum bu da güzel bir haber
-
Sorularin iptal edilmesi yerinde bir karar olacaktir. Kurum ile Gazisem arasida bir kopukluk oldugu bariz bellidir. Bu sorulan ne spor genel kulturu ne mevzuat ne de teskilatla alakasi yok. Ayrica kas anatomisi bilmesi mufettis icin gereksiz bilgiden baska birsey degildir. Hayir yani biz sporcularin kaslarini mi teftis edecegiz? Ortada haksizlik falan yoktur
-
Arkadaslar spor kismininkonusmanin mantığı yok artık kurum bir düzenleme olacağını belirtti artik her şey onların takdirinde biz alan sorularına gelelim alan sizce nasıldı bence alan kismi kaliteliydi ama iktisat biraz sikinti yaratti
-
@beşiktaş1903 İktisat diğer ikisine göre zordu.Muhasebe ve hukuk kolaydı.Maliyede normalin bir tık üstündeydi diyebilirim.
-
Salladıklarımız tutarda kabul ettikleri sorular yanlış cıkarsa nolcak bence olan oldu artık o bölümden bi çan yapıp o çanı geçenleri mulakata kabul etseler daha iyi olur kimse mağdur olmaz...
-
İktisat soruları artık bildiğini pratikte düşünüp yürütebilmeyi isteyen tip sorulardı çok beğendim şahsen ama zordu tabi ve bu durumda zor olan iyi değildir
-
@coopdefood dedigin olay zor sonucta yonetmelik var yazan 60 baraji mecbur soruları iptal edecekler
-
@tibeout bilmiyorum ama kyk dan sonra bunda müfettişlik sınavına girdiğimi hissettim muhasebe de bence zor değil ama kaliteliydi kyk daki gibi 10 dk da bitmedi en azından
-
@kombassankoma antrenman oncesi planlanan lar gibi bir sey vardi onun cevabını hatırlıyor musunuz
-
@beşiktaş1903 haklısın buradan tek bir sonuç çıkar o zaman kabul edilenlerden yarısından 1 fazlasını yapan mülakata kalır sallayıp tutturan arkadaşlarda ne yazık ki şanslı şanssız
-
@coopdefood 1 fazlasına gerek yok ki, 12 soru iptal etseler herkes barajı geçmiş olur. Kaç soru iptal edileceğine bağlı, iptal olanlar doğru sayılacak.
-
@genclerbirlikli 12 soru yapmazlar 7 8 belki bence ama bu sinav için makul olan 12
-
@beşiktaş1903 cevabını bilmiyorum maalesef fakat ilk olarak yapılacak şeylerden değildi diyordu, bana şıkları düşündüğümde sporcu psikolojisinin ilk aşama olamayacağını düşündüm onu yaptım yanılmıyorsam. saydıklarımın dışında vital kapasite, insertio açısı, eksantrik kasılma yine kimyadan bildiğimiz entalpi doğru şık olduklarını düşündüğüm şeyler. sayısal çıkışlıyım:)