Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
-
@te_go_çı asla emin olamam cunku basbakanligin neden bu kadar elinde tuttugunu bile anlamadim. kalkinma bakanligi nerdeyse 5 ay once sonuclari basbakanliga gondermis. onlar normalde hemen onaylayip. genel sekreterlige atarlarmis. bu arada ekimayinda kalkinma ajansi yonetmeligi degisti onun etkisi olabilir. artik mustesarlik degil bakanlik gusumunde diye degisti. yani devlet planma teskilati mustesarli kordinasyonunda olmayacak herhalde arkin dogrudan kalkinma bakanligina baglanacak. bu yuzden gecikmis olabilir.
-
DİKA 2018'e kalır mı? Bu ay çıkmadan açıklanır mı? Ne düşünüyorsunuz?
-
@hobbes84 ben butce gorusmelerinden sonra bir hareket bekliyorum.eger tahminim dogru ise hukumet butceleri belli olduktan sonra kurumlarin atamalarida tek.tek aciklanir. butce gorusmeleri daha devam ediyor. ama 2018 oncesinde bitmesi gerekiyor.
-
2018 e kalacak gibi
-
Uzun zaman oldu yazmayali sormayali değişiklik yaparak bugün bi girişim yaptım.
Karacadag ile irtibata geçtim, dedikleri şuydu:
Resmî açıklama yok ama bize bugün yarın size açıklayacağız deniliyor ama biz 2018e kayacagina ihtimal vermiyoruz. Yılbaşından önce büyük bir aksilik çıkmazda açıklamayacağız "
Yukarda alıntıladığım Karacadagdan yetkili olan benim de az çok tanıdığım birinin sözleri
Sözün özü az daha bekleyelim bakalım ne çıkacak -
@te_go_çı ajansa bugün yarın aciklanacak diyen bakanlık mi ?
-
arkadaşlar bildigim kadarıyla ajans çalışanları da bizim gibi Bakanlığı arayip soruyorlar. yani bize verilen cevap onlarada veriliyor. ama ben yine de diyorum. kurumların bütçeleri belli oldugu gibi açıklanacağını düşünüyorum.
-
@dikey evet hocam bakanlık dedi bana.. bu arada açıklamayacağız demişim yaa açıklayacağız yazacaktım
-
@yorgun-demo bildiğim kadarıyla bütçe görüşmeleri bu hafta son.. sonrası artık Allah'a emanetiz
-
Arkadaşlar, serkada mülakata kalıp kazanamayan kimler var? ya da daha açık sorayım serkanın mülakat listesini kaydeden varsa göndeerebilir mi?
-
Serka mülakatını kazanıp aynı zamanda Dika mülakatına giren 2 kişi var listede. http://www.serka.gov.tr/duyuruDetay/sozlu-yarisma-sinavi-sonuc-duyurusu/496.html
-
Ben mülakata girenleri merak etmiştim:)
Ajanslar birbirlerinin listelerini takip ediyorlar mı? Sınav listelerine baktığımda adayların yarısını 2 hatta 3 kurumun listesinde görmek mümkün. -
@akbabos destek personeli ne kadar maaş alır bilgisi olan var mi ??
-
@akbabos Ajanslar atama sırasında o kişilerin takibini yapıyorlar. Bir ajansın mülakatını kazanan adayın bir diğer ajansın mülakatını kazananlar listesinde olması çok mümkün değil. Hangi aday hangi ajansların mülakatına girmiş, nerelere başvurmuş genel olarak bu bilgilere hakimler . Ama bu aday 3 ajansın mülakatına da girmiş, mülakat çağırmayalım diye bir durum olacağını sanmıyorum. Mülakatlar açıklansa aynı isimler farklı ajanslara başvurmak zorunda kalmayacak ama durum ortada işte...
-
arkadaşlar bu gün dika ile görüştüm. ilgili kişi cuma gününe kadar personel alım sonuçlarının açıklanmasını bekliyoruz dedi bilginize.
-
Var mi bir duyum arkadaşlar
-
@dikey henuz bir duyum yok. yine galiba heder olacagiz. turkiye tarihinin en uzun mulakat sonucu rekorunu kırmış olmalari lazim. halen neden açıklamıyorlar.
-
DAKA da 5 ay sonra açıkladı. sanırım 6 uzman için ilana çıkıp 4 kişi almışlar. kazananları tebrik ederim.
http://www.daka.org.tr/duyurular/419 -
@akbabos digerleri de aciklansa da bitse bu çile:(
-
Bugün Karacadağ Kalkınma Ajansı'nı aradım. Kendilerinin de Bakanlık'tan liste beklediklerini, başka bir bilgileri olmadığını öğrendim. Şimdiye kadar açıklanan sonuçları bir değerlendirdiğimizde MARKA mülakatını 4-7 Temmuz'da yaptı, sonuçlarını 25.10.2017'de açıkladı; OKA 10-12 Temmuz'daki mülakat sonuçlarını 16.10.2017 tarihinde açıkladı; İSTKA 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiği mülakatın sonuçlarını Ağustos ayında açıkladı; SERKA 13-14 Temmuz'daki mülakat sonuçlarını 11.12.2017 tarihinde açıkladı; DAKA 1-2 Ağustos mülakatı sonuçlarını 30.12.2017'de açıkladı...
DİKA, GEKA, KARACADAĞ, BAKA'dan henüz sonuç yok...DİKA, GEKA, BAKA'yı yakın zamanda arayan olduysa bilgi verebilir misiniz?