Yds istenmemesinin mantıksızlığı... zaten 2 kişi alacaklar. Neye göre yani bir kpss puanı bu kadar yeterli mi üst kurul için? Sonradan yeterlilik istenileceğine artık tüm üst kurullar ve benzer pozisyonlar için dil şartı getirilmelidir. Bu yakarışa dil puanı olmayan arkadaşlar rica ediyorum alınganlık etmeyiniz. Ben de ingilizce eğitim veren üniversiteden mezun olmadım, ben de dil kurslarına para dökmedim. Ama emek verdim. Birçokları alanı yetiştirmeye çalışırken ben dil puanımı yükseltmek için alan derslerinin yanı sıra 2 kat çabaladım. Ve dil puanını almışken bunun tatminkar bir sonuç getirmediğini görmek üzücü oluyor.Tüm rahatsızlığım bu yüzden.
hobbes84 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EPDK 20 Enerji Uzman Yardımcısı Alımı
-
RE: Dicle Kalkınma Ajansı 28 personel alacak
@aliveli Sozlu sinava davette puanin yani sira alinan egitimler, sertifikalar, yurtdisi egitim, proje dongusu,proje yonetimi, projede egitmenlik ya da staj gibi faktorler de goz onune aliniyor mu? Maalesef digerp puan turlerim yuksek olmasina ragmen kendi mezuniyet alanimdaki puanimdan cok memnun degilim.Sartlari sagliyor ama 87 ile basvurmak varken de daha dusugu ile basvuracak olmak can sıkıyor Hocam. Son olarak bir onceki alimda kac ile kapatti.Malum bu yil kalkinma ajansi ilani goremedik.(ilani geri ceken Kuzka disinda) Tahmininiz nedir puan olarak?
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Her sey iyi guzel de simdi bir de olmazsa ve kiyidan olmazsa bu buhrani cabuk atlatmak gerekir.Beklemekten guy'a calisamiyorum.Istemiyorum da esasen guy olmayi.Ama maalesef kadro gozetecek halde degiliz.Hayirlisi olsun.Ben de Ankara icin girecegim.
-
@Onceuponatime Kurumu aradim sordum stresten calisamiyorum dedim belki acirlar halime.Siteyi takip etmemiz gerektigini onlarin da bilgisi olmadigini soylediler.
-
Valla bende umut falan kalmadi.Aciklanacak olmayacak 1 gun uzul derbeder ol.Guy'a kpss'ye devam.Uzulme luksumuz bile yok.
-
RE: Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
Bimerden tatmin edici bir yanıt alabileceğimizi sanmıyorum. Süreç bu şekilde, neden uzadığını kimse bilmiyor. Yıldık gerçekten heves falan kalmadı. Açıklandığında listede adımı göremezsem büyük bir yıkıma uğramış olacağım. Ama bu kadar süredir açıklanmamış olsa da ve umudum her gün biraz daha azalsa da hala var. Umarım tez zamanda güzel haberler alırız...
-
RE: THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
@Antimülakat Insallah Hocam.Azalalim ki baska arkadaslarin da diger sinavlarda yolu acilsin.
-
Bankacılık uzman yardımcılığı'nda tüm oturumlara katılan aday sayısı ne kadar bilen var mı acaba?
-
RE: THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
@cgoksin mailde iceri alma ile birlikte 2 bucuk saat surmesi planlaniyor demisler. Her sinavda emanet birakacak yer olur hocam dert etmeyin.Bazi kurumlar canta ile bile iceri aliyorlar.Bircogumuz sehir disindan geliyoruz sonucta.
-
@Lex-fori kesin bilgi hocam.Ancak her bolumden 60 genelde de 70 ortalamayi saglayamazsak 4 katini doldurmak zorunda degiller.Kurumun insiyatifinde.
Ben sinava katilip katilmama konusunda cok kararsizdim finans kismi gozumu korkutmus ve calismamistim da ama cok genel sordular.Tek tereddutum muhasebeden.Hazinenin sigorta denetleme sinavinda daha once hic monografiyle karsilasmamisken 45'i gormustum.Bu kez tecrubeliydim.Hakkimizda hayirlisi belki olur.Olmasa dahi (evet cok uzulurum ama) o sevecen iyi niyetli bddk calisanlarinin iyi niyetine sahit olmak bu sinavi tecrube etmeye degerdi.
hobbes84 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@sdinc94 uluslararasi iliskiler puan turu olmasi yds farkini ortadan kaldiriyor aslinda.Cunku P36 'si iyi olup YDS'si olmayan yok denecek kadar az. 2016'da 91 ile kapatmis.Hayirlisi hocam, bu sene o kadar yuksek olmaz umarim.
-
Arkadaşlar, dün sonuçlar açıklandı. Kazananlara hayırlı olsun.
http://www.dika.org.tr/6528-haberler -
Bimerden tatmin edici bir yanıt alabileceğimizi sanmıyorum. Süreç bu şekilde, neden uzadığını kimse bilmiyor. Yıldık gerçekten heves falan kalmadı. Açıklandığında listede adımı göremezsem büyük bir yıkıma uğramış olacağım. Ama bu kadar süredir açıklanmamış olsa da ve umudum her gün biraz daha azalsa da hala var. Umarım tez zamanda güzel haberler alırız...
-
@akbabos Ajanslar atama sırasında o kişilerin takibini yapıyorlar. Bir ajansın mülakatını kazanan adayın bir diğer ajansın mülakatını kazananlar listesinde olması çok mümkün değil. Hangi aday hangi ajansların mülakatına girmiş, nerelere başvurmuş genel olarak bu bilgilere hakimler . Ama bu aday 3 ajansın mülakatına da girmiş, mülakat çağırmayalım diye bir durum olacağını sanmıyorum. Mülakatlar açıklansa aynı isimler farklı ajanslara başvurmak zorunda kalmayacak ama durum ortada işte...
-
Serka mülakatını kazanıp aynı zamanda Dika mülakatına giren 2 kişi var listede. http://www.serka.gov.tr/duyuruDetay/sozlu-yarisma-sinavi-sonuc-duyurusu/496.html
-
DİKA 2018'e kalır mı? Bu ay çıkmadan açıklanır mı? Ne düşünüyorsunuz?
-
@yorgun-demo Senin bakanlıktaki dostların ne diyor bu işe? 16 gün önce bir kaç güne açıklanır diye insanların beklentilerine ne diye umut ekiyorsun be kardeşim. Trol olduğun belli belli olmasına da asılsız yorum sinir bozuyor.
-
@laboromniavincit Haklısın ama aynı kişinin birden fazla yerde listeye girmesindense farkşı adayların listelerde olmasına dikkat ediyor olabilirler.Çok mu iyi niyetliyim.
-
DİKA banka promosyonu ihalesinde Ocak Ayı tahmini personel sayısını yanlış hatırlamıyorsam 37 olarak belirtmiş . Şuanda 22 personel gözüküyor. Bu 19 uzman alınmayacağı anlamına mı geliyor emin olamadım. Ben de listeleri diğer ajanslarla karşılaştırıp en doğru kararı vermeye çalıştıklarını düşünüyorum. Ama daha fazla uzaması nasıl katlanılacak bir duruma çevrilir onu inanın bilmiyorum...
-
Herkes ayrı telden çalıyor. Zafer Kalkınma Ajansından da siz nereden çıkarıyorsunuz bu süreçleri biz bile bilmiyoruz dediler. Aslında 1 ay gibi bir sürede açıklanan mülakatların açıklanmaması, ülke olarak içinde bulunduğumuz durumla ilgili diye düşünüyorum. Düşünüyorum da niye öğretmenlerin ve diğer memurların atamaları şak diye yapılıveriyor onu düşünemiyorum artık. Çok az uzman var DİKA da şuan. Gerçekten acil ihtiyaç var. Ama Solitaire oynayan memurun hemen atanması kadar mühim değil tabii bölgeleri kalkındırarak oraya değer katmak. Doğru... Gizli işsiz memurlar atansın. Nitelikli insanlar beklerken 39 yaşına falan girsin.