Kurumun işleyişini bilenlerden iki konuda aydınlatılmak isterim.
Öncelikle kurumun İstanbul'da olması sebebiyle verilen 4.800 lira ücret dışında herhangi bir ayni veya nakdi bir telafi maksatlı maaşa yansımayan desteği oluyor mu ? mesela ticket gibi yada ne bilim yol , kalacak yer desteklemesi gibi.
Ayriyeten bankacılık uzmanlıktan murakıplığa gelecek yıllarda geçiş fırsatı var mı ?
sdinc94 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
RE: T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Meslek Memurluğu Giriş Sınavı Duyurusu, 28 Aralık 2018
@hegia-sophia İngilizce bilmiyorsan YDS biliyorsan TOEFL daha kolay:)
YDS , KPSS Türkçe bölümünün İngilizceye çevrilmiş hali gibi bir şey, iyi bir altyapın yoksa bile çok fazla çalışarak yaparsin, TOEFL ise çok daha kapsamlı ancak YDS kadar kasıntı degil , eğer hali hazırda yeterince pratik ve bilgin varsa 1 aylık çalışma ile 100un üzerinde almak işten değil.
Bu kadar pahalı olmasa hemen TOEFL'a çalışmaya başlardim ama işsizlik bir sınava bile sokturtmuyor adamı:) -
Kpss muhasebeden anca 18 net alabilmiş biri olarak sınavdan önceki son 5 gün muhasebe tekrar etsem 60 geçilebilir mi bankacilicik uzman yardımcılığı sınavı için? O zamana kadar diğerlerini bitirebilirim anca da:(
Ayriyetten sınavda zaman sıkıntısı oluyor mu , hızlı olmamızı gerektiren durumlar oluşabilir mi? -
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
Mülakata girecek arkadaşlara bol başarılar diliyorum. Kazanıp da ülkeye faydali işlerde öncü olmalarını dilerim.
Her yıl alıma çıksa sırf bu kurumun istediği puan türlerine özellikle kasardim, o kadar güzel bir kurum. Herkes için hayırlısı. -
RE: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
Güzel ilan.
Ama sevindirmiyor beni , artık ilandan daha çok mülakat sonucu bekliyorum , ki kafadaki kişiler bir yere yerleşip sonraki kuşağa yerlerini bıraksın:) -
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
Normal bu durum. Basvuru-sinav-mulakat-genel sonuç arası bu kadar açık olunca,derece yapmış adamlar -hakli olarak- belki o olmaz bunu da deneyeyim diyip hepsine basvuruyor. Geridekiler de bekliyor masum bir şekilde
-
Çok sağolun arkadaşlar beni motive ettiğiniz için
Darısı bu kurumda gercekten çalışmak isteyen diger tereddütlülere
-
Eğer daha önceleri belirtildiği gibi puanlama kıtsa anca 20 30 kişi kalır kalmaz mülakata bankacılık uzman yardımcılığı için çünkü gerçekten sağlam donanım isteyen sorular vardı. Nitelik olarak hukuk dışında sınav oldukça kaliteliydi , gerçekten güzel bir şekilde bilgi ve yorum harmanlaması istiyordu -hukukta sadece 4 soru olması ve gereksiz ayrıntı istemesi bence sınavın kalitesini düşürdü- ama sınava katılanların çoğunun murakıplığa oranlı daha düşük puanlılar olması , ertesi gün il göç sınavının olması ve ingilizce istemesi gibi nedenlerle bu sınava özel olarak çalışan sayısının az olduğunu düşünüyorum ve puanlama kıt olursa gerçekten hayal kırıklığı ile karşılaşmaktan korkuyorum.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@beveridge-eğrisi
Pardon da böyle yazarak neyi amaclamaktasiniz ?
Yani ürkütücü bir durum gerçekten okuyup,çalışıp belli başlı önemli mesleklere yerleşmeye çalışan ve halkın önemli kesimleriyle muhatap olma ihtimali olan kisilerin böyle hiç tanımadığı kişilere aşağılayıcı bir dille küstahça hareket etmesi,güya azarlamasi.
Eline yetki geçse kim bilir neler yapar?
Ben ilanı okudum hatta iyice bir inceledim ama gözden kaçmış. Tamam yanlışlık bende ama bunun milyon tane ifade ediş biçimi var,ifşa eder gibi bu şekilde yazılması ise gayrı ahlakidir.
sdinc94 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Siteyi yenilemekten nevrim döndü son 15 gündür,açıklandı haberini alsak bari:)
-
RE: Botaş Uzm yrd Alımı(4 kişi)
@antimülakat Hocam BOTAŞ sanırım önceki 186 kişilik alimda İŞKUR sistemindeki aksaklıklar dolayısıyla mülakata kimsenin kalamadigi yerler için tekrar alıma çıkıyor. Mesela 2 kişilik bir alimda İİBF/Bankacılık ve Sigortacılık diyordu ama sadece Bankacılık ve Sigortacılik mezunları başvurabiliyordu. E haliyle kimse de basvuramadi o ilana. Yani BOTAŞ'in genel bir alımı olduğunu düşünmüyorum bu ilanın.
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@ezo Hocam süreç son alimdaki gibi islerse bugünlerde mülakat tarihleri aciklanip haftaya da mulakatlarin başlaması lazım. Mulakatlar da 186 kişilik bir alımdan dolayi 15 gun gün sürse Şubat'ın sonu gibi süreç biter.
Malum 2 aylık sürenin başlangıcı 31 Aralık çünkü. -
RE: TİKA UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019
Üzdü.
Demek e-yds'ye girip 80 üstü alsaymişim mulakattaymisim.
Son zamanlarda açıklanan İngilizce isteyen ilan sonuçları etkilemiş baya.
Duyarlılık gösterip feragat eden arkadaslara da teşekkürlerimi göndereyim:) -
Murakiplik mulakatlarinin bitmesiyle uzman yardımcılığı sınav sonuçları açıklanması arasında ne gibi bir mantıklı bağlantı var anlayamadım:)
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@bluephantom Normal düz kargo hocam. 12.20 TL olan.
-
Ptt kargo ile gönderdiğim her evrak ertesi gün ulaşıyordu. Sizde nasıl 4-5 gün sürüyor ?
Ne güzel insanlar var burda. Başkalarının hakkına girmemek için dilekçe yazmakla,faks göndermekle uğraşmışlar.
-
@ezo hak kazananlara sms gelip gelmediğini sizden anlarız, yazarsiniz buraya:)