Tercihini Yap Mobil Sorunsalı
-
Öncelikle tercihini yap kurucularına bu site için teşekkür ederim; ama ne zamandır yaşanılan bir sorunu dile getirmek istedim.
Mobil olarak siteyi kullanmayı bırakma kararı aldım. Yüklenirken sayfalar çok geç yükleniyor, bunun özellikle reklam yüklenmesinin beklendiğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Reklamların bir anda çıkması da cabası. Sitenin reklama ihtiyacı olduğunun, böyle bir siteyi idare etmenin pahalı bir işlem olduğunun gayet farkındayım biz de olabildiğince tıklayarak destek olmaya çalışıyoruz. Ama tam tıklayacağım yerden reklamın bir anda çıkması açıkçası rahatsız edici bir durum ve kullanıcıyı kandırmaya çalışan ucuz sitelerin yöntemi gibi geliyor (site yöneticilerini siz böyle yapıyorsunuz demiyorum muhtemelen kullandığınız reklam sistemi bunu yapıyor) ve bu durum biraz rahatsız edici. Bu sorunu sadece mobilde yaşıyorum bilgisayarda böyle bir sorun yok.
Bir konuyu cevap yazmak isterken cevap ekranının gelmemesi, sohbet kısmından mesajların gönderilememesi gibi durumlarda çokça mevcut.
Bu yüzden ne zamandır minimum seviyede tutuyordum mobil kullanımını, demin bir sayfaya cevap yazmak istedim mobilden yazamadım bir türlü, sayfanın dolmasını ayrı bekledim, cevap ver kısmının bir türlü açılmaması sonra, kalktım bilgisayarı açtım oradan yazdım. Sonra da bunu yazma ihtiyacı duydum.
Sürç-i lisan eylediysem affola
dipnot: android sistemli bir mobil cihaz kullanıyorum. ios ve windows tabanlı mobil cihazlarda durum nasıl bilmiyorum. Kullandığım internet tarayıcıda google chrome
-
Ben de aynı sorunlardan muzdaribim.
-
@keymarsh bu geri dönüşler bizim için çok önemli, değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz.
-
+1 de benden bence güzel bi uygulamada yapilabilir cok güzel bi site fakat telefondanmi nedir ara ara cok bekletiyo ben iyi bir guncellemenin hatta uygulamanin daha guzel olacagini dusunuyorum
-
+1 de benden. Uygulama çok iyi olur
-
Ben de bu başlığı gorene kadar herhalde telefonum da ariza oldugunu telefonumun çekmediğini ya da internetten şikayet ediyordum.Bu sorunun duzeltilmesi icin rica ediyorum.
-
@aliveli ios ve android için uygulama yapılsa ve hatta bildirim özelliği falanda olsa çok güzel olur diye düşünüyorum
-
Mobil konusunda ben de son zamanlarda bayağı şikayetçiyim reklamlar yüzünden. Site yöneticilerinin yerinde olsam masraftan hiç çekinmeyerek güzel bir android ios uygulaması yaptırırdım çünkü bu düzeyli ortamla birlikte bu site ileride çok daha büyür ben eminim.
-
Ben iosda hicbir sorun yasamadan giriyorum , demekki genellikle anroidler uzerinde mi bi skıntı var acaba
-
@kismetnasip ios kullanan biri olarak ben de nispeten rahatım ancak geçen bir arkadaşım androidden gösterdi cidden çok yavaş ve sohbet tutuk. Arkadaşlar bir çare arayıyorlar bakalım.
-
Arkadaşlar çalışmalar devam ediyor ama japondan zor kurtuldugumuz şu dönemde ümit ediyorum ki dile getirdiğiniz bu problemlere de çözüm üretilir.
-
güncellemeler olmuş sitede fark ediliyor.