Mesleki Yeterlilik Kurumu Mülakatları Neden Açıklanmıyor?
-
Arkadaşlar Ağustos ayında mülakatı yapılan Mesleki Yeterlik Kurumu Uzman Yardımcılığı sonuçları ile ilgili yaptığımız soruşturmaya göre ilgili evrak şu anda Sn. Mehmet MÜEZZİNOĞLU'nun önünde. Yani kurumdan çıkmış durumda ve Bakan onayı bekleniyor. Bekleyen arkadaşlar hesaplarını buna göre yapabilirler
-
Peki açıklanma süresiyle alakalı bir öngörünüz var mı? Yani güvenlik soruşturması bitti mi? İş imza aşamasında mı?
-
Imza asamasina gelindi kardesim sorusturmalar yapildi cevreden hatta telefonla. Su an bakan onunde. Ongorulen sureler cok ic acici degil acikcasi ama belli de olmaz tarih vermek dogru degil bu asamada. Bekleyip gorecegiz hep birlikte
-
@paretowilfredo teşekkürler bilgilendirme için
-
@paretowilfredo bakan onayi uzun suren bir sureç mi ki ya, baska kurumlar da hala beklemede. Umarim oyle olmaz
-
@songoku normalde degil kardesim ama bu surec biraz yigilmalara yol acti.
-
Hala soruşturma için emniyete çağrılanlar varmış bakan önünde olduğu yanlış bir duyum sanırım.
-
@songoku Kardeşim bakanlık gerçekten alakadar olup emin olmadıklarını soruşturmaya devam ediyor olabilir.
-
@paretowilfredo ama beni de emniyete iki hafta evvel çağırmışlardı, herkesi birer kez çağırmaları lazım bu durumda. O kişi listede olan bir kişiyse desek ki liste hazırsa şu an listeye girmeden evvel de çağrılmış olmasi gerekirdi. Listeye girdikten sonra tekrar çağrilmiş durumda olurdu yani. Bilemiyorum.
-
@songoku Soruşturmaların yapılış biçimi değişiklik arz edebiliyor. Kimi kurum direk evrakı yollayıp kayıtlardan bir şeylere karar veriyor. Kimi kurum çevresine soruyor. Kimisi de böyle şahsi olarak alakadar oluyor. Ancak bu şahsi alakadar oluş yeni bir inisiyatif gibi. Bilemedim bir an önce tamamlanacaktır inşallah süreç. Bakanlık konuyla alakadar görünüyor en azından.
-
Bize verebilecek bir haberiniz var mı acaba️
-
Kendim sordum kendim cevaplayayım güvenlik soruşturmaları henüz bitmemiş tek tek kişileri detaylı şekilde inceliyorlarmış ne zaman açıklanacağına dair bir karar da yokmuş maalesef
-
@kamu657 12bin kusur polis de aciga alinmis bizim sorustyrmalari yapacak adamlar bile karismisken bilemiyorum ya cok acayip bir doneme denk geldik :s
-
@songoku ben de bugün aynısını düşündüm bu kurumla alakalı çoğu şey de bizi buldu bakan değişti güv soruşturmalarının sistemi değişti derken bu polislerin açığa alınması.Çok daha fazla uzamaz inşallah
-
Ne durumda surec bilgisi olan var mi acaba ya
-
@songoku bir daha sorduralim kardesim.
-
Kardesim yine ayni yanit top bakanlikta. Ama olumlu hareketler var. Soyle ki yeni gelecek uzman yardimcilarinin yasam alanlari hazirlanmaya baslanmis. Masalar vs. O yuzden unutulmadigini dusunebiliriz en azindan
-
@paretowilfredo teşekkürler cevap için erken açıklansa bile iş başlama sürecinin zaten iki ay üç ayı bulacağı söylenmişti kurumda mülakat esnasinda bu masa bilgisayar ayarlama olaylari yuzunden demek ki bunlari hallediyorlar es zamanli olarak bu iyi bir sey. Erken aciklansaydi bile ise alim surecini bekleyecektik cunku. Tekrardan tesekkurler cevap icin
-
Hadi inşallah ya bir an evvel açıklansın teşekkürler bilgi için
-
Herhangi bir gelişme var mı acaba?