KPSS 2016 Ortaöğretim Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
-
@Agor onumuzdeki ilk alim da atanma ihtimalim var mi? 21 aralikta verilecek tercihler icin
-
@Muharrem133 hocam zor görünüyor gördüğüm kadarıyla, uzun vadede hemşirelikten atanırsınız ama bu alım için kesin atanırsınız diyemeyiz. Alım oldukça az bildiğiniz üzere.
-
@Agor bu alimi soruyorum
-
@Muharrem133 Bu alımda dediğim gibi siz net bir şey söylemek doğru olmaz ama puanlar oldukça yüksek kalacak ondan dolayı zor hocam.
-
@Agor hocam alim kactir hemsireligin
-
@Muharrem133 gördüğüm kadarıyla 151 alım içinde 1 tane hemşire alımı var.
-
ATT mezunuyum 80 puanla atanabilir miyim veya bize sözleşmeli kadro açarlar mı bide bu açıklanan sayıları da 21 aralıkta olan tercihlerle mi yapacaz yoksa işkur üzerinden mi
-
@Agor tesekkur ederim hocam
-
@aleynauzn 21 aralıktaki tercihlerin kadro sayıları açıklananlar, bu atamada 80 puanla atanmanız zor fakat önümüzde yine sağlık için ekstra alımlar olacaktır, sözleşmeli alımlar da var diye biliyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@vygh5642 hocam hangi bölümleri kapsıyor ilanın detaylarını gönderirseniz bir bakalım?
-
Bu ileti silindi! -
@vygh5642 kardeşim 2001 kodu ile alım yapıyorsa en basit hesapla bile 92 üstü diyebiliriz. Normal şartlarda 95 üstü derdim ama Erzurum Üniversitesi olunca biraz daha düştüm.
-
Bu ileti silindi! -
@vygh5642 kardeşim puanın harika grubun yöneticilerindenim. 151 kadro var ve bu kadrolarda kaç tanesi 2001 koduyla tekrar kontrol edelim. Sizde bize genel sıralamanızı söylerseniz tekrar konuşalım.
-
@Antimülakat Erzurum 4 adet üni memur, Van Erciş belediyesi 15 adet zabıta, Ardahan 1 adet hizmetli olmak üzere sadece 2001 nitelik kodu isteyenler bunlar. Şöfor, itfaiye vs. hariç. Sıralamam 25, branş (alanı dalı yok) sıralamam 8.
-
@vygh5642 hocam Erzurum söz konusu olduğu için gelme ihtimali yüksek. Sonuçta puanınız yüksek, yüksek puanlıların bir kısmı bir sonraki alımda kendi memleketlerinde çalışmak için bekleyecektir. Sonuçta, bu alımda olmasa da diğer alımda garanti bir yere atanırlar. Bu durumda da Erzurum için ben aşırı talep olmayacağını ve size geleceğini düşünüyorum. Gelmez ise de bahtınıza artık, birazda kader boyutu var olayın.
-
@Antimülakat Teşekkür ediyorum.Haklısınız. İyi günler. kolay gelsin.