PTT KPSS bünyesinden çıktı mi
-
@Antimülakat @aliveli biri bunu yorumlayabilirmi lütfen sabah sabah ağlamaktan helak oldum mulakatsiz alım olsun derken KPSS siz alım olacak sanırım:(:(:(
-
@keynezyenciii hocam resmiyete kavuşmadan hiçbir haber sitesi ve sosyal medya yazılarına itibar etmeyin. Bu haberlere itibar etsek KPSS 'de çoktan kaldırılmıştı.
-
@antimülakat ama hocam KHK da yer almış kamu kurumlarının alım şekli PTT için geçerli değildir diyor
-
@keynezyenciii ilgili metni resmi gazeteden atabilir misiniz?
-
@antimülakat telden giriyorum hocam öyle atamam ama memurlar net haber linkini atayim https://www.memurlar.net/haber/716992/ptt-ye-alinacak-personeli-icin-duzenleme-yapildi.html
-
Mülakat kalksın istedik KPSS bile etki etmez hale geldi :(:( ölmek istiyorum artık nedir bu çektiğim ben ya
-
@keynezyenciii iyide hocam ne ile alacaklar, sonuçta bir baraj belirlenecek ve mülakat ataması yapacaklar. Kendi yazılı sınavını yapma ihtimalini düşük görüyorum PTT'nin
-
@antimülakat Ömer budak açıklama yapmistiya hocam geçen haftalarda sanki onu destekler bir KHK düzenlemesi olmuş bu . Ömer budak KPSS bünyesinde olmamalı PTT mulakatla almalı sadece demişti. Mülakat kalkarmi diyordum artık KPSS ile alım olurmu demek zorundayım bu sistemden nefret ediyorum bu ülke beni çok yordu artik
-
@keynezyenciii tamam hocam bende onu diyorum. Mülakata kalacak kişileri neye göre belirleyecekler?
-
@antimülakat bilmiyorum hocam bilmiyorum
-
@keynezyenciii tahminim şu atama süreci durdurulanlar bu yöntemle direkt alınacak, akabinde mülakatlı alımlarla devam edilecek.
-
@aliveli bu atama önceki ataması yapılanlar için mi hocam . Ben pek bişe anlamadım alım olacak deniyor sadece mülakatla alım mi yani
-
@bihter hak kazanıp atanamayanlar ve bu sene içinde alınacaklar için.
-
@aliveli siz başvuru yaptınız mı . Yaptıysanız puanınız kaç acaba ?
-
@bihter hayır başvurmadım.