@aliveli bu atama önceki ataması yapılanlar için mi hocam . Ben pek bişe anlamadım alım olacak deniyor sadece mülakatla alım mi yani
bihter tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT KPSS bünyesinden çıktı miKPSS B içinde yayımlandı
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)DİĞER içinde yayımlandı
@alexdelarge Hocam arkadaşların cevaplarda eminler yani. Bize de cevapları ve sorularin hepsini hatirlatsinlar biz de puanlama yapalım.
bihter tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019DİĞER içinde yayımlandı
Sistemden atması her soruda bir dakika süre olduğundan mı acaba:(
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019DİĞER içinde yayımlandı
3 hakkım kaldı 5 soru belki yaptım simdi süremden mi gidiyo yoksa ne zaman girsem devam edebilir miyim.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)DİĞER içinde yayımlandı
@mills İnşallah bizde sizin gibi sonuç alırız iyi ki deriz
-
@ilk 3 katı da inşallah artar
-
Arkadaşlar uz. Yrd. Mulakatindan elenip servis görevlisine başvurma gibi bir durum var mı yada jüriler bunu teklif eder mi
-
Kazanamazsak 3 ay zaman kaybı

-
@mills Çok güzel inşallah araştırma görevliligi için olumlu sonuç alırsınız.
-
@adam-smith bende 5 er 5 er isaretledim istatiksel olarak kaç doğru çıkabilir ?
-
@mills Yüksek lisansın banka açısından çok onemsenmedigini biliyorum. Bu düzey İngilizce ile bı akademi yolunu garantileyebilirdiniz.