GÜNE BAŞLIK :)
-
Birgün bu forum bütün zamanların en seviyeli tartışmalarının yapıldığı, oldukça çok kişinin katılım gösterdiği bir yer halini alacak. Uzun sürmez, yakındır, yerinizi bir an evvel alirsanız çok iyi olur.
-
Başka sitelerin yerine ikame edebileceğimiz bir sitenin olması güzel bir yenilik oldu. Ehh seviye ve kalite farkına bizler karar vereceğiz galiba
-
Hocam altyapı olarak tr nin en iyi forumlarından biri , kullanmaya başladıkça arkadaslar farkı hissedecek bence
-
@Şahrud bekleyelim bakalım o zaman, çok iddialıyız facebook grubumuzda olduğu gibi. İnşallah bu süreç iibf'liler içinde beklediğimizden güzel geri dönüşümler sağlayacak.
-
Facebook kısmını bilmiyorum ama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve bir iibf'li olarak burdayım, takipteyim
-
İibfli olmasam da kpss a ya talip (kendi sınırlarım dahilinde) bir sosyalbilimci olarak takipcinizim. Potansiyelini ortaya koyacagindan suphemiz yok temennimiz en kisa zamanda gerceklesmesi.
Facebook grubunuzdan duruşunuzu biliyoruz ve böyle kişilerin temsilde ön planda olması hepimiz adına faydalı olacaktır. -
@adam teşekkür ederiz umarım beklediğiniz ve tepkilerinize cevap veren bir site olmayı başarabiliriz. Bizi sürekli olarak rahatsızlık duyduğunuz konularda uyarabilirsiniz.
-
Çok güzel çok uğraşılmış emek verilmiş siteniz hocam bundan sonra burdayız hep.hocam sitenin mobil uygulamasınıda bekliyoruz;)
-
Tuğrul kardeşim Allah Razı Olsun her daim desteklerini bizden esirgemedin, özelden de söyledim umarım en kısa zamanda A kadro güzel bir meslekte seni görmeyi bekliyoruz.
-
mobil uygulama hazırlığındayız tuğrul bey
-
Facebook sayfanizi hergun takip ediyorum acaba yeni bir duyum yeni bir gelisme var mi diye.admin arkadaslar oldukca yetkin,guvenilir ve bilgili kisiler.insallah devami gelir takipteyim kolay gelsin Bu arada ozel sektor basligi yok mu ben mi goremedim
-
@Marycr teşekkür ederiz, insan gücünü takip edilmekten alır, bize verdiğiniz bu enerjiyle bu web sayfasında çok daha iyisini yapacağız inşallah
-
Foruma gelen üye sayısı beklenenin üstünde bir artışla 1.000'e yaklaşmış, grupta yer alan yöneticileri tebrik ediyorum. Bu kadar az ilanın geldiği şu süreçte beklendiği gibi bazı sitelere rakip bir forumun ayak sesleri geldi sonunda. Hem daha kaliteli, hem de daha samimi
-
@aliveli mobil uygulama gerçekten harika olur.
-
Vakti zamanında söylemiştik. Aradan geçen bir yıllık zaman içerisinde ne çok yol almışız dostlar ve değerli forum üyeleri.
-
Alexa sıralamasından Türkiye'de ilk 1.000 site içerisinde yer alan site olmayı başararak yerimizi aldık. Bütün TY forum kullanıcılarına teşekkür ederiz.