2017 ZİRAAT DUYUM
-
Ziraat'in sene sonuna doğru şube alımları olacağı yönünde yazılar paylaşılıyordu. son 2 senedir yanlış bilmiyorsam alım yok. duyum var mı hiç?
-
hocam facede de vardı böyle bi kaç duyum ama sanırım aslı astarı yok.mesela halkbankası hakkında herkesin güçlü söylemleri vardı ve gerçekten de geldi ilan.
-
ziraatta personel açığı var ama duyum maalesef yok. sanırım bu seneyi de böyle geçirecekler, 2018 sonbahara gelir artık :s
-
ziraat bankasından KPSS 2018'e kadar bir sınav beklemekte yarar var. Sonuçta ziraat bankasında çalışırken başka işlere yönelen bir sürü kişi var ve bildiğim kadarıyla da çoğu pozisyonda kadro eksiği mevcut.
-
Insallah o da yakin zamanda sinav acar
-
Konuyu hortlatiyorum duyumu olan var mi
-
Ziraat genelde sınavsız, tecrübeli eleman alır diğer bankalardan. Ziraatten teklif alanlar da zaten uçarak kabul eder. O yüzden ben pek açık olduğunu zannetmiyorum
-
Arkadaslar bu basligi guncel tutmaya calisalim.duyumu olanlar yazarsa cok iyi olur.ben facebookta bir grupta baharda alim olacagina dair bir duyum aldim.ne kadar dogru bilmiyorum ama beklemek de sacma olmaz zira ziraat 4 yildir kendi bunyesine servis gorevlisi almiyor.katilimdan alindi az az.
-
@asdasd hocam emin misiniz? bu soyledikleriniz daha cok vakifbank icin gecerli gibi.ziraatin disardan aldigina hic sahit olmadim.ha katilimi icin diger katilim bankalarindan gecen olmus ama ziraati kendisini bilmiyorum.vakifta ise bizzat sahit oldum bir tanidigin esin sinavsiz giseye girdi...
-
@marjinalfaydali bizzat akrabam vakıftan geçmişti üst pozisyondaydı ama. Dediğim gibi yıllardır sınav açmaması eleman almadığı anlamına gelmesin.
-
@marjinalfaydali böyle bir şey var mı ya? gerçekten biz neler için çabalıyoruz.. boşuna...
-
Grubun adını 2018 olarak değiştirmekte fayda var
-
@asdasd dedigim gibi hocam ziraatle ilgili oyle bir bilgim yoktu.uzuldum.vakifbanki cok duymustum ama ziraati duymamistim.tabi bir de guvenlik gorevlileriyle servis ihtiyaci karsilaniyor soylentileri var ama ne olursa olsun 4 yil cok uzun bir sure...
-
@adam-smith evet hocam var.ben vakifbank alim yapacak diye hazirlandigim bir donem boyle birsey duymustum ve arkadasimin esi vakifbankta calistigi icin ona sordum.ilk basta demedi tabi ama daha sonra ilerleyen zamanlar anlatti isin aslini...Ankarada koklu tanidiklari sokmus oraya..bayagi uzulmustum.daha sonrasinda ise (esim devlet dairesinde) kart satisi icin gelen vakif personellerine esim sormus boyle birsey var mi diye.onlarda yarim agiz malesef var.bizde varliklarindan rahatsiz oluyoruz ama var dedi.ondan sonra zaten kafamda tamamen sildim vakifbanki..yani sinavsiz tepeden inme cok kisi aliyor..
-
ziraatin sınav açacagı kasım beri konuşuluyor büyük ihtimalle açar ama na zaman bilinmez mart nisan olabilir
-
@jamiryoo inşallah hocam.devlet bankaları içinde yine en iyisi ziraat.inşallah yakın zamanda yüklü bir alım gelir.
-
@marjinalfaydali açsın güzel olur ben yazın finans grubunun sınavına girdim şu kayırma olayı da olmasa güzel olacak ama malesef ziraat de böyle bişey de var burdan sitem de edeyim ziraate
-
@jamiryoo hangi kurum ve banka da yok ki...resmen alistirdilar bizleri..adaletli bir alim olur insallah.