TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı
    526
    9363
    3346185
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Ş
      şakagibi @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat tahmininiz kaça kadr düşer acaba ?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • burundi
        burundi Son düzenleyen:

Merhaba,
        Daha önce denetmen yard. mülakatından 2 kere elendim. Birincisinde işsizdim elendim, ikincisine uzun bir süre işsiz kaldıktan sonra başladığım yarı özel bir kurumda çalışırken katılmıştım baya hırs yapmışsın dediler elendim, şimdi ise 6 ay önce evlendim eşimden ayrı şehirde yaşıyorum, eşim 4 yıldır özel bir kurumda çalışıyor. Benim çalıştığım kurumda nakil hakkım kağıt üzerinde olsa da nakil olmak istediğim kurum 1 yılda iki kere red cevabı gönderdi ve uzun vadede personel alımı ve nakil yapmayacaklarını belirtti. Bu sebeple ikimizden biri işinden istifa etmek zorunda kalacak ki şu an için borçlardan mümkün değil. Bu ilan benim için son şans, son umut olacak. Daha önce böyle bir tecrübe sahibi olup olumlu sonuç alanlardan mülakat hakkında tavsiyeler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

C M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • C
          cexay @burundi Son düzenleyen:

@burundi Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah hayatını düzene sokcak bi sonuçla karşılaşırsın bu sefer

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • burundi
            burundi Son düzenleyen:

@cexay Tesekkur ederim iyi dileklerin için. Hepimizin Allah yardimcisi olsun

• Antimülakat
              Antimülakat @şakagibi Son düzenleyen:

@şakagibi hocam 82-83 arasında 2016 puanı olan birisi kaçıncı sırada olduğunu söylesin, ona göre tahminde bulunalım.

Ş 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Ş

@Antimülakat 82,3 le 1800

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Antimülakat
                  Antimülakat @şakagibi Son düzenleyen:

@şakagibi hocam öyle kritik durumdasın ki, virgülden sonrasıyla kaçabilir de, virgülden sonrasıyla kurtarabilir de.

Ş Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Ş

@Antimülakat 400 olsa kesin diyodum ama şans bir kez daha iibf ye gülmedi ne yazık ki

FameFabre 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                    • FameFabre
                      FameFabre @şakagibi Son düzenleyen: FameFabre

@şakagibi Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:

@Antimülakat 400 olsa kesin diyodum ama şans bir kez daha iibf ye gülmedi ne yazık ki

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,
                      P113 82,6 sıralama 1618 .
                      Kâbus gibi küsürat ile kapının önünde soğukta kalırsak sen de ben de üzülürüz be gardaş.

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

Ş 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • V
                        vmyveyagtbmy Son düzenleyen:

82.56 1644

• Ş
                          şakagibi @FameFabre Son düzenleyen:

@FameFabre umut ediyoruz belki diyoruz diger kurum mülakatları da açıklanır da bizlerede umut olur gerçi açgözlü olup başvurup mülakata gitmicekleride düşününce az olan umutta yok oluyor 😞

• A
                            ali asker Son düzenleyen:

82.9 1435. genel tahmin kaç civarı

• E
                              EneSRY Son düzenleyen:

82.7 ile 2016 1545.siyim herkese başarılar beklemedeyiz.

• I
                                iktisat2016 Son düzenleyen:

81.7 ile 2127 sıradayım demek ki 1 puan 600 e yakın oynama yapmış bu yıl

• eomer
                                  eomer Son düzenleyen: eomer

80 ve 81 arası alan kim varsa bence sağa sola mülakata girmeyeceklerin boş yere başvurmamalı konusunda telkinde bulunmalı.

Hem kurumun rotasyon durumundan haberi olmayan yüzlerce kişi var.Bu bile caydırıcı sebep olabilir.İnsanları bilgilendirip duyarlı olmaya davet edin.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • L
                                    Lionsa Son düzenleyen:

Bir tahminde de ben bulunayım...

1200 kisi iibfden mülakata çağıralacak,

Adaylar kimler,
                                    1- 2015 puanlilar
                                    2- 2016 puanlilar

Öncelikle şu noktayi atlamamak lazim, 2015 puani olanlar ile 2016 puani olanlarin hepsi farkli kisi degil, ornek verecek olursak 2015 puani 83 olan birinin 2016 puani 87 ise artik 83 puanini kullanmayacagi icin 83 puanla olan siralamasini hesaba katmamak gerekir.

İkinci nokta, atananlar: 2015 puani ile bircok yere atanan oldu. Guy dan baslayip genclik ve spor bakanligina kadar gider atanma listesi, ben 2015 puanlilardan asiri derecede sgk yi bekleyen kaldigini dusunmuyorum, su anki yedekler ve puani sinirda olanlar olabilir.

Ucuncu nokta, siralamalarin neredeyse mulakata cagiralacak kisi sayisinin baya gerisinde bitmesi ( Fakat eskiye nazaran bu sefer baya olmayabilir ).

Ben 1200 kisiye en az 400 geri gitme koyuyorum ki bence daha fazla geri gidecek.

1. Siraya kadar gitme ihtimalini yuksek goruyorum. 1600-2000 arasi siralamada bitirirse de sasirmam.
                                    • Y
                                      Yoluzunyol @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat 82.07 puanla 1920 lerde sıralamam 🙂 Sgk kesinlikle 82 li bir puanla kapatacaak 1000 kişi kadarı da virgüllerle kaçıracak muhtemelen 🙂

• S
                                        Sipsilimarpuc Son düzenleyen:

arkadaşlar kurum müfredatı olarak hangi kanunlardan sorumluyuz bilen yazabilir mi ? vakit varken tamamen yabancı olduğumuz yerlere çalışmaya başlamak lazım

• M
                                          mstf1905 @burundi Son düzenleyen:

@burundi Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:

Merhaba,
                                          Daha önce denetmen yard. mülakatından 2 kere elendim. Birincisinde işsizdim elendim, ikincisine uzun bir süre işsiz kaldıktan sonra başladığım yarı özel bir kurumda çalışırken katılmıştım baya hırs yapmışsın dediler elendim, şimdi ise 6 ay önce evlendim eşimden ayrı şehirde yaşıyorum, eşim 4 yıldır özel bir kurumda çalışıyor. Benim çalıştığım kurumda nakil hakkım kağıt üzerinde olsa da nakil olmak istediğim kurum 1 yılda iki kere red cevabı gönderdi ve uzun vadede personel alımı ve nakil yapmayacaklarını belirtti. Bu sebeple ikimizden biri işinden istifa etmek zorunda kalacak ki şu an için borçlardan mümkün değil. Bu ilan benim için son şans, son umut olacak. Daha önce böyle bir tecrübe sahibi olup olumlu sonuç alanlardan mülakat hakkında tavsiyeler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Hocam 2 kez Mülakata katılıp başarısız olanlar tekrar başvuramıyor diye biliyorum. Birinde yedek olarak mı kaldınız?

burundi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • burundi
                                            burundi @mstf1905 Son düzenleyen:

@mstf1905
                                            http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.15007&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=
                                            "Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak." diye bir ibare var hocam. Yani iki defa başarısız olmamak / bir defadan fazla başarısız olmamak şeklinde olsa dediğiniz gibi oluyor. Ancak ikiden fazla demek 3 defa anlamına gelir. Cümlenin anlamı net olup tartışmaya açık olmadığından bu konuda bir şüphem yok ama sorman iyi oldu burada 2 kere elenmiş olan arkadaşlar da merak ediyorsa içi rahat olsun. Bu arada ikisinden de tamamen elenmiştim, ne asil ne yedek kalabildim ..

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 468
                                            • 469
                                            • 52 / 469
                                            • İlk ileti