Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
-
mülakatlar İngilizce mi yapılıyor arkadaşlar bi kaç arkadaş mülakatların bu şekilde yapıldığını söyledi ve maaş konusunda tam rakam verecek olan var mıdır bi de referans cidden kalkınma ajanslarında da etkili mi
-
@üyeadı5 mülakatın içersinde ingilizce bir bölüm oluyor, maaşları geçen yıl 5.500 dolaylarındaydı dil tazminatı hariç.
-
mülakat türkçe yapılıyor. ingilizce bir bölüm oluyor sadece bazen güncel sohbet şeklinde ingilizce bazende bir konu hakkında ingilizce konuşması istenir kişilerin. referans %100 etkili değildir, ama önemlidir. jüri'nin pozitivist olmasını sağlayabilir referans iyi ise. ayrıca mulakatla ilgili olarak başvurduğunuz bölge ajansına bağlı iller ve bölge ile ilgili bilgi sahibi olmanız önemli, ayrıca proje konularında bakın proje proje döngüsü muhasebe süreci gibi şeyler konusunda bilgi sahibi olun kalkinma bakanligi planları 2023 kısa vadeli orta vadeli ve uzun vadeli ülke ve bölge planlarını bilin. son olarak lisans eğitim alanınız ne ise temel konularda bilgi sahibi olun. örneğin uluslararası Ticaret alanında ise uluslararası Ticaret teorilerini bilin. son olarak bu isin onemli noktasi genel sekreterdir. onu etkilemeye çalışın.
-
içişleri bakanlığından üst düzey bir bürokrat kalkınma ajansı uzman personel güvenlik soruşturmalarının mit tarafından yapıldığını söyledi bu kadar uzun sürmesi de bundan dolayı olabilir. bu konuda bilgisi olan var mıdır? özellikle son dönemde ajanslara girmiş arkadaşlar varsa bizi bilgilendirsinler lütfen.
-
Herkes birsey diyor 3-4 ayda belli olan da var 5-6 ayda belli olanda. Bence burokratik yavasliktan baska birsey değil.
-
@snensr tahminim emniyet tarafından yapıldığı yönünde istihbaratın bu kadar personeli yoktur diye düşünüyorum.
-
emniyette herhangi bir hareket yok güvenlik soruşturmasına dair, yani mit in yapmış olma ihtimali yüksek
-
kalkinma ajansindaki personelin kritik bir görevi mi var ki mit yapsın ben inanmiyorum şahsen.
-
Kuzey anadolu kalkınma ajansı( Kuzka) açıklanmış.
-
@yedimdegeldim 2 ay sonra mulakat yapmış ajans açıkladı baka açıklamadi:( kazanan arkadaslara hayirli olsun
-
mevlana kalkınma ajansı da açıklamış burası da olmadı sonuçları 12 uzman alımı için çıkmıştı ilana 5 kişi almış güler misin ağlar mısın? başvuranlar arasından seçtikleri alım yapılacak personel sayısının 4 katını çağırıyorlar zaten mülakata kontenjanı dolduracak adam bulamamışlar? yedek de yok doğal olarak.
-
Buralardan bize ekmek yok arkadaşlar, ben bunu anladim bunlardan
-
@yedimdegeldim kazananların birisi de başka bir kuruma başladı bile benim bildiğim. Yazıklar olsun diyorum sadece. Adayları takip etmiyorlar maalesef ve birileri birden fazla kurumu belli aralıklarla kazanmaya devam ediyor.
Dahası bu kurumların eksik istihdam yapması kurumun gerçekten personele ihtiyaç duymadığını gösteriyor.
Mülakat sonuçları da kafaları ne zaman eserse 2 ay olur, 6 ay olur, hiç umurlarında değil. -
arkadaşlar bu kazanan kişilerin güvenlik sorusturmalari yapılmış mı yoksa yeni mi yapılacak bilgisi olan var mı
-
Bende buna anlam veremiyorum. Kurumun ihtiyacı var, kurumda istihdam etmeye talep eden var. Kurum ilanda belirlediği kadar aday almıyor.
-
@yorgun-demo güvenlik soruşturmaları bitmiş.2 3 gün içinde adreslerine postayla göreve başlama çağrısı tebliğ edilecek.
-
@snensr peki güvenlik sorusturmalarini mit mi yapmış yoksa emniyet mi bu konuda bilgileri var mı acaba
-
@yorgun-demo kesin bilgim yok ama içişleri bakanlığına kendi dosyam için soru sorduğumda bizde yok mitin yaptığı söylendi. söyleyende içişleri bakanının mesai arkadaşlarından biri yalan söylememiştir herhalde.
-
Baka da açıklandı. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim olmadi
-
Ajanslar konusunda çalışan veya çalışmış olup tecrübesi ile artısı eksisi bir bilgi paylaşabilen var mi ? Alımlarında genel de dil istiyor dil istemeyen başvuruları nasıldır ?
@pareto_wilfredo ustad bu konu ile ilgili bir yazın var midir ?