HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Hattom siz yazınca baktım hocamda otelin dibinde başka bir otelde 110 tl orda kalacaz artık herşeyi halkbanktan beklememek lazım
-
@ncbb Otelin adını söylesene kardeşim. 11 ' i gece orda kalayım bende o zaman
-
@Hattom hocam valla booking.com da haritadan gezindim öyle buldum .yalnız orası istanbul her otelde kalmamak lazım dikkat et
-
bir önceki gün kaldırmıyacaklarsa ,, o gün uçak var benim de sabah 8 .30 da 9.40 gibi istanbul atatürk? e inmemiz gerekiyor sanırım internetten bakınca. oradan 1 saatte otele ulaşılır diyor ancak sakıncalı gibi biraz istanbul trafiği ya da uçağın rötar sorunu olabilir. bir de ilk kez istanbula gideceğim orada kart mart almak gerekirse daha da sıkıntı.
-
@ismail Atatürk havalimanından otel 5 km kardeşim.
-
@Hattom uçak 8 de var rötar yaparsa mülakata da girememekten korkuyorum.
-
Nasıl hazırlanacaz nelere bakacaz
-
Arac benzin masrafıni karsilarlar mi sizce 200 tlik mazotu:) birde kesin mi otel tarihi mesela benim 10-11 ocak illa 10 u sabah mi orda olacaz
-
@ismail 8 e alıp riske girmeyin hocam. Alın 4-5 e sabahta otele giriş yapabilirsiniz zaten
-
Atatürk havalimanı çevresinde uygun konaklayabileceğimiz yer bilen var mı acaba arkadaşlar? Bir gün erken gitmeyi planlıyorum. 232 lira biraz tuzlu.
-
@memothegreat ben buldum ve yer ayırttım hocam. http://www.booking.com/hotel/tr/express-inci-airport.tr.html 85 lira cok temiz ve güzel otel. Havalimanına ve mülakat yerine 2.5km
-
@Hattom teşekkürler hocam bakıyım bende.
-
Bu odalarda tek kişi mi kalacağız yoksa kafalarına göre birini mi verecekler yanımıza
-
Divan suite g plus diye bir otel var daha önce kaldım orda temiz nezih mekan tahminimce yakın mülakat yerine
-
kişilik envanter testi nasıl birşey diyen arkadaşlara yardımcı olması için paylaşıyorum mutlaka fikir verecektir bende internette gezinirken buldum
-
Benimde istanbul 3 ve 7 ocak
-
anlaşılan önce istanbul sonra diger iller ..
-
Arkadaşlar askerlik tecil süresi geriye çekilen var mı? Bir kontrol edin isterseniz mülakat sırasında problem çıkmaması adına. Benimki 2018 sonuna kadar tecilli iken 2017 şubata çekilmiş.
-
e-devletten alınan tecil belgesi kabul edilir mi ?
-
@Hattom edilir hocam aramak lazım