@boşluk Genel müdürlük personeli olarak bölge koordinatörlüklerinden birinde başladım ben son alımda. Şubelere göre çalışma şartlarının en azından benim olduğum birimde çok iyi olduğunu söyleyebilirim. 7 ayı geçti. Çok yoğun olduğumuz zaman bile saat 7 olmadan çıktık hep. Normalde 6-6.30 arasında çıkmış oluyoruz. Hiç mesaiye kalmadık. Maddi olarak tatminimi benim karşıladı. İstanbul için karşılar mı onu bilemiyorum. Mesleki tatmin için birimim açısından beklentilerimi karşıladı diyebilirz ama banka geneli için yorum yapamayacağım. Maddi olarak kendim için özetleyim. Şuan 3 ayda 1 çift maaş şeklinde 16 maaş alınıyor, ilk yıl temettü yok ama önümüzdeki sene 1 çift 1 teke dönecek ve 18 maaş alınmış olacak. Bende birde A dil puanı var, brüt 760 TL ediyor. Ben bu sene ortalama 3.6-3.7 almış oldum. Buna yemek için karta yüklenen de dahil hesapladım. Önümüzdeki sene öngörüm enflasyon artışı ile birlikte 4.5 alırım sanırım. İstanbul için İstanbul tazminatı olacak ne kadar bilmiyorum ama yemek parası olmayacak, yemekhane var ve birde orda servis avantajı var.
memothegreat
@memothegreat
memothegreat tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
@asdasdasd Kazanamayanlarınki çoktan ödendi. Kazananlar içinde bana mail geldi insan kaynaklarından onunla ilgili dün. Banka mailime geldi. 20sine kadar işlemlerin yapılması gerektiği tutarın bordroya yansıtılacağı yazıyor.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@maxmin İlk sorunuzu cevaplamayı unutmuşum. Evet genel merkezde yemekhane ve servis var.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
@Fatih-Cüce Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@ncbb @memothegreat ilanda uzmanlık için de dört katı aday diye okumuştum hocam.
ilan elimde pdf olarak mevcut. kontrol ettim öyle bir ibare bulunmamakta.
-
@fenerbahceli fark şu olacak. Teftiş ve iç kontrol mülakatına daire başkanları, yönetim kurulu üyeleri gelirken, servisinkini IK yapar büyük ihtimalle.
-
69.58 alarak şansızlık rekorunu ben kırdım bence.. tercihim ankaraydı..
-
RE: Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
@coffee Nerelere ne kadar kadro ayrılığı ve mülakata kaç kişi gireceğine dair henüz bir bilgi yok. Bir tahminde bulunursam 3 veya 4 katı çağırırlar diye düşünüyorum. İç kontrolör 40 kişi alınacak 10 il var toplam. Her ile 4'er düşse 12 ya da 16 kişi girer il başına. Tabi bunlar tahmin
-
@impression_25 katılıyorum. bence de bu kadar uzun sürmesinin nedeni kontrol ediyorlar.
-
@sussamme 17 Şubat Cuma saat 18i biraz geçe açıklanmıştı.
-
şu konuya yazdıkça siz ben kalpten gidecek gibi oluyorum lüften
memothegreat tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank İç Kontrolörlük Mülakatı
Ben geçen gene iç kontol için mülkata girdim. İngilizce soru sorma bende olmadı, olan da duymadım.
-
Sınav ücret yatırma 14 Kasım mesai bitimine kadar uzatıldı.
-
@serdarerdal Arkadaşın dediği gibi olacaktır. Tercihinde 1. sırada müfettişlik olan ilk 105 kişiyi çağıracaklardır. Aynı işlem diğerleri için de tekrar edecektir diye düşünüyorum. 90 puanın var ilk sıraya uzmanlık yazdıysan teftiş mülakatı beklemeyin beyler.
-
@fenerbahceli fark şu olacak. Teftiş ve iç kontrol mülakatına daire başkanları, yönetim kurulu üyeleri gelirken, servisinkini IK yapar büyük ihtimalle.
-
@fenerbahceli @fablo daha önceki alımlara bakarsak nedenini söyleyim ben size. Teftişten, iç kontrolden mülakattan elenecek yüksek puanlı insanları da istiyorlar. Oralar olmazsa tercihiniz ne olur bilmek istiyorlar büyük ihtimalle mülakatlardan sonra elenenlere uzman yardımcılığı ve servis görevlisi teklifleri gelecektir. Geçen sene mülakatlarda burası olmazsa ve size başka bir il, başka bir görev yeri teklif edilirse kabul eder misiniz sorular gelmişti.
-
@maxmin İlk sorunuzu cevaplamayı unutmuşum. Evet genel merkezde yemekhane ve servis var.
-
@maxmin Evet dediğiniz gibi. Yemek hariç sene başında 3bin gibi başladı vergi dilimine girdikçe 2.5'e kadar düştü benim ücret yavaş yavaş onu göz önünde bulundurun. Son tek ay maaşım 3.vergi dilimi ile birlikte dilsiz hesap edersek 2 bine kadar düşmüş oldu evet. İstanbul tazminatı ne kadar bilen arkadaşlar paylaşır burada sanırım onu eklerseniz.
Şöyle bir durum var. Artık temettü yok. Temettü +2 maaş olarak eklendiği için yeni başlayanlar direk 18 maaş ile başlayacağı için biraz daha avantajlı olacak bizden.
-
@boşluk Genel müdürlük personeli olarak bölge koordinatörlüklerinden birinde başladım ben son alımda. Şubelere göre çalışma şartlarının en azından benim olduğum birimde çok iyi olduğunu söyleyebilirim. 7 ayı geçti. Çok yoğun olduğumuz zaman bile saat 7 olmadan çıktık hep. Normalde 6-6.30 arasında çıkmış oluyoruz. Hiç mesaiye kalmadık. Maddi olarak tatminimi benim karşıladı. İstanbul için karşılar mı onu bilemiyorum. Mesleki tatmin için birimim açısından beklentilerimi karşıladı diyebilirz ama banka geneli için yorum yapamayacağım. Maddi olarak kendim için özetleyim. Şuan 3 ayda 1 çift maaş şeklinde 16 maaş alınıyor, ilk yıl temettü yok ama önümüzdeki sene 1 çift 1 teke dönecek ve 18 maaş alınmış olacak. Bende birde A dil puanı var, brüt 760 TL ediyor. Ben bu sene ortalama 3.6-3.7 almış oldum. Buna yemek için karta yüklenen de dahil hesapladım. Önümüzdeki sene öngörüm enflasyon artışı ile birlikte 4.5 alırım sanırım. İstanbul için İstanbul tazminatı olacak ne kadar bilmiyorum ama yemek parası olmayacak, yemekhane var ve birde orda servis avantajı var.
-
@hadibakalim 2018 itibariyle temmüttü kalkıyor bir çift bir tek geliyor diye duyum aldım ben.