500 dolar bozdurup makbuz getirenin sınavını açıklasalar bari
Fatih Cüce tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
RE: TURK KIZILAYI PERSONELI
Hocam çağrıldınız mı? Ben de mülakatlara girdim ve bu hafta sonuçlar açıklanacaktı kurumdan henüz ses yok. İnsan kaynakları şirketine de ulaşamıyorum.
-
@edibudu hocam Gaziantep iletişim uzmanlığı için Eylül 29 da mülakata çağrıldım Gaziantep te bir hotele. Mülakatı insan kaynakları şirketi yaptı. Aradan bir aydan fazla süre geçti ümidimi kesmiştim. Aradılar ve Gaziantepte ki pozisyonun kapandığı ve aynı pozisyonun ankara da alım yaptığı ankara da yaşamak isterseniz gelin dediler. Gittim orda Kızılaydan yetkili ile görüştüm. Sonra aynı gün antebe döndüm sabah eve varınca tekrar aradılar hemen genel merkeze gelin diye antepte yim deyince iki gün sonra gelin dediler orda da daha üst düzey bir yetkili ile görüştüm bu dediğim geçen hafta pazartesi oldu ve bu hafta için sonuçların belli olacağı söylendi ama nerdeyse hafta bitecek lakin ses yok. Çalışma saatleri yok dendi her üç mülakatta da üstüne basıla basıla. Herhalde buna çok önem veriyorlar yani belli iş saatlerinin olmadığını bazen yoğunlukta günlerce çalışabilirsiniz dendi örnek olarak da doğal afet olsa apar topar çağırılır ve haftalarca afet bölgesinde çalışmanız gerekebilir dendi. İşe de gelince kurumsal iletişim uzmanının yaptığı tipik işler ve üzerine mülteci kamplarına gidip incelemeler yapmanız gerek dendi.
Fatih Cüce tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
@bgm bizde sayfa bulunamadı diyordu saat dört buçuk civarı forbidden hatası vermeye başladı
-
500 dolar bozdurup makbuz getirenin sınavını açıklasalar bari
-
@ncbb @memothegreat pardon hocam bilgi kirliliği için ben müfettişlikle karıştırmış olabilirim
-
@ncbb @memothegreat ilanda uzmanlık için de dört katı aday diye okumuştum hocam.
-
@bburak bugün insan kaynaklarını aradım bilgi edinip döneceklerini söyledi ama hala dönmedi. Dönerse burdan haber veririm...
-
@edibudu Yerleşirsem inşallah tabi ki burda paylaşırım lakin ne özlük hakkı ne maaş hiçbir şey hakkında bilgi vermediler sadece işin gerektirdiği nitelikler ve zorluğu hakkında konuştuk. Özlük haklarını falan kızılay da çalışan birini facebook dan falan bulup sorsanız kimse cevap vermekten kaçınmaz diye düşünüyorum ama benim için maaş ve özlük haklarının bir önemi yok ve bitirdiğim bölüm üzerine çalışmak bunları daha da önemsiz hale getirdiği için sormadım bile.
-
@edibudu hocam Gaziantep iletişim uzmanlığı için Eylül 29 da mülakata çağrıldım Gaziantep te bir hotele. Mülakatı insan kaynakları şirketi yaptı. Aradan bir aydan fazla süre geçti ümidimi kesmiştim. Aradılar ve Gaziantepte ki pozisyonun kapandığı ve aynı pozisyonun ankara da alım yaptığı ankara da yaşamak isterseniz gelin dediler. Gittim orda Kızılaydan yetkili ile görüştüm. Sonra aynı gün antebe döndüm sabah eve varınca tekrar aradılar hemen genel merkeze gelin diye antepte yim deyince iki gün sonra gelin dediler orda da daha üst düzey bir yetkili ile görüştüm bu dediğim geçen hafta pazartesi oldu ve bu hafta için sonuçların belli olacağı söylendi ama nerdeyse hafta bitecek lakin ses yok. Çalışma saatleri yok dendi her üç mülakatta da üstüne basıla basıla. Herhalde buna çok önem veriyorlar yani belli iş saatlerinin olmadığını bazen yoğunlukta günlerce çalışabilirsiniz dendi örnek olarak da doğal afet olsa apar topar çağırılır ve haftalarca afet bölgesinde çalışmanız gerekebilir dendi. İşe de gelince kurumsal iletişim uzmanının yaptığı tipik işler ve üzerine mülteci kamplarına gidip incelemeler yapmanız gerek dendi.
-
Hocam çağrıldınız mı? Ben de mülakatlara girdim ve bu hafta sonuçlar açıklanacaktı kurumdan henüz ses yok. İnsan kaynakları şirketine de ulaşamıyorum.