@Antimülakat sag olun hocam...donusleriniz icin bir kez daha tesekkur eder, iyi calismalar dilerim.
edibudu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
RE: KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
@hgrotius tesekkur ederim hocam
-
TURK KIZILAYI PERSONELI
merhabalar, Turk Kizilayi personelinin ozluk haklari, calisma saatleri ,calisma kosullari hakkinda bilgisi, tecrubesi olanlar bizlerle paylasirsa seviniriz. Ayrıca kızılay personel alımı yaptıkça da paylaşalım.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
Alandan hatirladiklarim:
Cifte vergilendirme hangi hukuktadir?
Kismen haczedilen nedir?
Aeg olmayan ergin olan kisinin ehliyet durumu?
Bonoda hangisi olur/olmaz?
Muhasebede hesap islem calistirma olarak yoktu, ancak verileri verip hangisinin borcundadir alacagindadir gibi sorular vardi...
Simdilik bu kadar herkese simdiden hayirli olsun -
RE: EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ (EİB) UZMAN YARDIMCISI VE İDARİ PERSONEL ALIMI
@patronaj http://www.eib.org.tr/ sitesinden sayfayı aşağı kadar sürüklersiniz "EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNİN TOPLAM İHRACATI" nın yanında hocam, duyurularda değil yani hocam Bulabildiniz mi hocam?
-
RE: YDS'nin Önemi
Hemen hemen her dil sinavina girmis biri olarak (üds,yds,ielts academic, toefl) kpss icin yds ye girecek arkadaslara onerim bu sinava hazirlanmadan once kendinizi denemeniz. 3 saat tutarak, sinav ortami hazirlayarak, sozluk vs. Kullanmadan kendinizi test edebilirsiniz. Ydsde sorular soyle dagilir:
Kelime bilgisi 6 soru
Dilbilgisi. 10 soru
Cloze test. 10 soru
Cumle tam. 10 soru
Ceviri. 6 soru
Okuma. 20 soru
Kars.konus. 5 soru
Yakin anlam. 4 soru
Paragraf tam. 4 soru
Anlami bozan. 5 soruGrammer/dilbilgisinde 10 soruda bence 8 veya 9 dogrunuz yoksa grammer agirlikli calisabilirsiniz. Onerebilecegim kitap bunun icin yok cunku her kitap ayni seyleri farkli yaklasimlarla anlatir, oyuzden en iyisi size uygun olan grammer kitaplaridir. Bu kismi hallettikten sonra kelimelerle ilgili sorun yasiyorsunuz suat hocanin veya akin dil egitimin kitaplarini, kisacasi elinizdekini kullanabilirsiniz. Ya da netten yds kelimelerini bulup kendiniz kartlar hazirlayabilirsiniz, bu yontem bende daha cok ise yarar her zaman. Cloze test, cumle tamamlama, paragraf tamamlama ve okuma parcalari sorulari icin guncel siteleri takip etmek faydali oluyor. Bbc news, americanscientific, natgeo...vs. Gibi... Yakin anlamda birebir dilbigisi kullanmak sanirim en iyi yaklasim. Anlami bozan sorularinda ise ilk cumledeki ana fikri bulup mantik silsilesi kurmak fayda saglayabilir. Umarim girecek arkadaslara faydali olur
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
@escobar_p tesekkur ederim hocam,saygilar...
-
RE: SAĞLIK BAKANLIĞI 2808 PERSONEL ALIMI HK.
@OmerKaraman hocam bildiğim kadarı ile b grubu kadrodan a grubu kadroya geçiş yapılabiliyor, bununla birlikte istediğiniz ve/veya başvurmayı düşündüğünüz uzman yardımcılığı/denetçi yardımcılığı geçmiş ilanlarını incelemeniz sanırım yararınıza olacaktır. Günümüzde şartlar ve alım koşulları değişkenlik gösterdiğinden net bir şey belirtmek istemem. Forumdaki diğer hocalarımın da bu konuda fikrini alın isterseniz.
-
RE: TURK KIZILAYI PERSONELI
657ye tabi olmak icin 2010 yilinda istekleri oldugunu biliyorum ancak su anda calisanlarin 657 mi, 4857 mi, ya da hangi kanuna bagli calistiklarini bilmiyorum. Sadece alimlarini sozlu mulakat ile aldiklarini biliyorum. Mevzuatinda da calisanlarin ozluk haklarina dair bilgi varsa sanirim ben atladim. TY ailesi uyesi olarak hem yonetimin hem de aile bireylerinin en kisa zamanda bildiklerini paylasacagina inaniyorum.
edibudu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: YDS'nin Önemi
Hemen hemen her dil sinavina girmis biri olarak (üds,yds,ielts academic, toefl) kpss icin yds ye girecek arkadaslara onerim bu sinava hazirlanmadan once kendinizi denemeniz. 3 saat tutarak, sinav ortami hazirlayarak, sozluk vs. Kullanmadan kendinizi test edebilirsiniz. Ydsde sorular soyle dagilir:
Kelime bilgisi 6 soru
Dilbilgisi. 10 soru
Cloze test. 10 soru
Cumle tam. 10 soru
Ceviri. 6 soru
Okuma. 20 soru
Kars.konus. 5 soru
Yakin anlam. 4 soru
Paragraf tam. 4 soru
Anlami bozan. 5 soruGrammer/dilbilgisinde 10 soruda bence 8 veya 9 dogrunuz yoksa grammer agirlikli calisabilirsiniz. Onerebilecegim kitap bunun icin yok cunku her kitap ayni seyleri farkli yaklasimlarla anlatir, oyuzden en iyisi size uygun olan grammer kitaplaridir. Bu kismi hallettikten sonra kelimelerle ilgili sorun yasiyorsunuz suat hocanin veya akin dil egitimin kitaplarini, kisacasi elinizdekini kullanabilirsiniz. Ya da netten yds kelimelerini bulup kendiniz kartlar hazirlayabilirsiniz, bu yontem bende daha cok ise yarar her zaman. Cloze test, cumle tamamlama, paragraf tamamlama ve okuma parcalari sorulari icin guncel siteleri takip etmek faydali oluyor. Bbc news, americanscientific, natgeo...vs. Gibi... Yakin anlamda birebir dilbigisi kullanmak sanirim en iyi yaklasim. Anlami bozan sorularinda ise ilk cumledeki ana fikri bulup mantik silsilesi kurmak fayda saglayabilir. Umarim girecek arkadaslara faydali olur
-
Hocalarim forumda listelerin yer almasi su anda forumu zor duruma sokmasa da forumu gelecekte zor duruma sokmamak icin ty ailesinin bir uyesi olarak uzerime dusen hassasiyeti listeyi kaldirarak gosterebilecegimi dusundum. Anlayisiniz icin simdiden hepinize tesekkur ederim.
-
@insanmuhendisi hocam mulakata girecek aday kalmadi ki...guleriz aglanacak halimize
-
@patronaj http://www.eib.org.tr/ sitesinden sayfayı aşağı kadar sürüklersiniz "EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNİN TOPLAM İHRACATI" nın yanında hocam, duyurularda değil yani hocam Bulabildiniz mi hocam?
-
@patronaj güzel bir haber var mı hocam, listeye istinaden?
-
Ege İhracatçı Birlikleri "Mülakata Davet Edilecek Aday Listesi" yukarıdaki şekildedir. Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
RE: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sözlü sınavı sonuçları
@escobar_p tebrik ederim hocam ty ailesi uyeleri x kurumu oldu dediklerinde gelecege dair umitlerimizde artiyor. Allah utandirmasin, bu heyecaniniz is hayatinizin 40.yilinda da daim olsun.
-
@hgrotius tesekkur ederim hocam
-
@aliveli hocam lisans iibf mezunuyum,universite ile gorustum bilgisayar ders saatinin yazdigi belge veremeyeceklerini, transkripte bu dersin alindigi gosteriliyor dediler. Zabit katipligi icin basvuru yapabilir miyim?
-
@pep Hocam burasi idaride ekpss istiyoda gozden kactiysa diye dedim siz nerede yasiyorsunuz?