arkadaşlar merhaba,mülakata katılacaklar listesinde iki isim kurumun hali hazırda çalışanı olduğunu fark ettim,iletişim sayfasına baktığınızda isimleri orada görebilirsiniz.Kurumu arayıp nedenini sordum bu kişilerin sözleşmeli çalıştığını daimi sözleşmeye geçmek için başvuru yaptıklarını söylediler,alınacak sayı zaten üç kişi iki isim kurum içinden alınacak bunu anladık geriye kalan bir kişide yine bildikleri tanıdıkları bir adam ise geriye zaten bir şey kalmadı,mülakata gireceklerden biride benim ancak durum böyle iken oldukça can sıkıcı oluyor sizce mülakata katılmaya değer mi ben bunu sorguluyorum artık.
insanmuhendisi
@insanmuhendisi
insanmuhendisi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ (EİB) UZMAN YARDIMCISI VE İDARİ PERSONEL ALIMI
-
@patronaj zaten sorguluyordum kendi kendime bir hakkımı harcamaya değer mi diye ancak bu sınav muhabbetinden sonra ben de vazgeçtim girmeyeceğim sınava diğer arkadaşlara başarılar.
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
@Tolgahan-Ayyıldız arkadasim ne bildirim geldi ne dediler buna iliskin net bisey mi soylediler,sayfaya girilmiyor diye tahminde bulunarak insanlari umitlendirmek yerine acikca soylesen veya net birsey yoksa insanlara tahminlerini gercekten birsey varmis gibi soylemesen daha hoş degil mi?
-
@patronaj evet önce yazılı sınav yapacaklarını söylediler,ne sorabilirler acaba merak ettim şimdi.
insanmuhendisi tarafından gönderilen son iletiler
-
memurlar/ haber/695092/ptt-ye-sadece-sozlu-sinavla-personel-alinmasina-danistay-dan-iptal-karari.html?utm_source=headlines
DANIŞTAY IN BÖYLE BİR KARARI VAR NE OLACAK ŞİMDİ?
EDİT: Lütfen forumda link vermeyelim. Yorumunuza müdahale ettiğimiz için özür dileriz.
-
arkadaşlar var mı yakınlarda haber alan,bilgisi olan? İK ya ulaşamıyorum, ulaşabilen var mı?
-
@kuznets arkadasim merhaba sen nasil ulasiyorsun bu ik ya? Daha oncede aradigini soylemistin, benim aramadigim numara kalmadi hic bir sekilde ulasamadim gunlerdir.
-
@insanmuhendisi ayrica su an denedim sonuc sayfasina girilebiliyor..
-
@Tolgahan-Ayyıldız arkadasim ne bildirim geldi ne dediler buna iliskin net bisey mi soylediler,sayfaya girilmiyor diye tahminde bulunarak insanlari umitlendirmek yerine acikca soylesen veya net birsey yoksa insanlara tahminlerini gercekten birsey varmis gibi soylemesen daha hoş degil mi?
-
arkadaşım nereden duydun listelerin yeniden düzenlendiğini bir yerden bilgi mi aldın?
-
@patronaj zaten sorguluyordum kendi kendime bir hakkımı harcamaya değer mi diye ancak bu sınav muhabbetinden sonra ben de vazgeçtim girmeyeceğim sınava diğer arkadaşlara başarılar.
-
@patronaj evet önce yazılı sınav yapacaklarını söylediler,ne sorabilirler acaba merak ettim şimdi.
-
@patronaj bence eib garanti şurada dursun kalkınma olursada giderim nede olsa 657 diye düşünüyordur,kalkınma nın sonucu eib ten sonra belli olur sınavı var daha falan filan, bu adamı alırlar eib e olurda kalkınmayıda kazanırsa boş yere eib de bir kişinin işini yakar.Kurumun haberi yoktur kesin bence mülakata gidecek adaylar laf arasında söylesin :))
-
@patronaj çok doğru söylüyorsun, ne yazık ki her şeyde kuralına uygun işte neticede bu adamlarında oraya başvurma hakları var evet fakat mülakatta ise yine tercih edilenler olması da muhtemel göz göre göre bir şeyler oluyor ve izliyoruz bunca insanın emeğine yazık,sanırım ben de yokum.