Neredeyim? Sorular Hakkında Açıklama.
-
Dostlar hepinize Selamın Aleyküm. Bir kac gundur epey soru sorulmus, mesaj gelmis cesitli konularda fikrim sorulmus ancak ben bir kac gundur hicbir seye bakamadim. O nedenle oncelikle hepinizden tek tek ozur diliyorum. Hakkinizi helal edin.
Ben epey yoruldugumu ve yiprandigimi hissettigimden ani bir kararla kisa bir mola aldim. Biraz seyahat ettim, biraz kafa dinledim ve dinlendim dostlar. O nedenle de epey bir soru yanitsiz kaldi ancak insallah bu seyahatten geldigim vakit her birine tek tek donus yapmaya calisacagim. Bu yorgunlugumu ve dinlenme istegimi hos goreceginizi umuyor, hepinizi muhabbetle selamliyorum.
Gorusmek uzere dostlar.
-
Sensiz buralar yetim kaldı reis, geri dön
-
E Baba İskender Büyük ama Yorgun
-
Bir kaç gün içinde dön ne olur?
Bıraktığın gibi burdayız, yalnız değilsin yanındayız -
Siz iyi olun gerisi teferruat hocam, mesajlara cevap vermeseniz bile olur:)
-
Sen gelmiyorsan adres ver ben geleyim üstad ya da
Şu 9.pro bitsin forumca tatile çıkalım -
Tercihiniyap evimiz, paretowilfredo Babamız:)
-
@paretowilfredo
Olsun.
Biz bekleriz,
Geldiğinizde yine çay demleriz.. -
Burası bir baba ocağı,
Burası bir ana kucağı,
Burası bir İİBF yuvası,
Burası bizim bizle beraber olduğumuz yer.
Yazmasak da, bakmasak da
Orda bir forum var uzakta -
-
Sobayı yakın, üzerine çayları koyun
Lambaları ateşleyin,
Herif gelecek en kısa zamanda dostlar.
Hepiniz var olun. Daha anlatacak çok öykümüz var. -
Hoş döndün üstad @paretowilfredo
-
@paretowilfredo
Sobayı yaktık, kestane bile aldık üzerinde pişirmek icin
Simdilik portakal kabuğu koydum üstüne mis gibi koksun diye
Haziriz biz..hoş sohbetinizi alın da gelin.. -
Madem ki burada biz bizeyiz size biraz yolculuğumdan bahsedeyim dostlar. Gerek kilometre olarak gerekse derinine çok uzun bir yol gittim geldim. En derin hisleri deneyimledim.
Denizin dibine dokundum, oradaki kumlarda tozuyarak yürüdüm. Göğe çıktım, dağlara tırmandım. En tepelerden baktım bu dünyaya hükmeden ne varsa. İçimdeki şeyler onlara her zaman ağır bastı. Aklımın sınırlarını aştım, zihnimin derinlerinden delirme eşiği ruhuma daldım. Orada ki fırtınayla yüzleştim. Dalgalarla boğuştum. Birden fazladır benliğim. Hepsiyle kavga ettim. Hepsini mağlup ettim, birine mağlup oldum ve geri geldim. Ama şunu bildim, dereler gibi akmak gerek hayatın ortasında. Ve kimsenin gem vurmasına izin vermemek gerek. Ben öyle yaptım. Bu en özgür yolculuğumdu bugüne kadar ki. Denize vardık diye akışımız bitmiş değil. Yağmurlar yağacak ve besleyecek bizi. Biz de aldıklarımızla sonsuz denizleri.Ne ettimse hayatım boyu kendim istediğim için ettim, pişmanlığımdan pişman değilim ve sanırım artık daha özgürüm.
Sobayı yakmışsınız, çaylar ve muhabbet benden.
Var olun hepiniz.
-
Bana da uğrayacaktın? Onu ne yaptın? Yakınız diye uzak davranıyorsun? ETME !
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme.Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı?
Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme.Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru.
Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme.Ey ay, felek harab olmuş, altüst olmuş senin için...
Bizi öyle harab, öyle altüst ediyorsun, etme.Ey, makamı var ve yokun üzerinde olan kişi,
Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun, etme.Sen yüz çevirecek olsan, ay kapkara olur gamdan.
Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun, etme.Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan.
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun, etme.Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer;
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etme.Ey, cennetin cehennemin elinde oldugu kişi,
Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun, etme.Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize,
O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun, etme.Bizi sevindiriyorsun, huzurumuz kaçar öyle.
Huzurumu bozuyorsun, sen mahvediyorsun, etme.Harama bulaşan gözüm, güzelliğinin hırsızı.
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun, etme.İsyan et ey arkadaşım, söz söyleyecek an değil.
Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme. -
En yakın zamamda oradayım kardeşim benim. Haber edeceğim inşallah.