400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ilanı
-
Başvuru tarihine bakılırsa o zamana kadar Uzman Yard. sonuçları gibi duruyor.
-
79.96 sıralama 3500. Düşme ihtimali yok gibi ama başvurucaz mecbur. Hukuktan 5 net daha yapamadık
-
-
Puanim 83 gelir demi arkadaslar
-
Uzman yardimciligi açıklanır umuduyla son 1 2 gun kalana kadar başvuru yapmayacagim. Umarım 17ocak öncesinde açıklanır da uzman yardımcılığı kazananlar tekrar başvuruda bulunup başkasının hakkını engellemez.
-
@lisbeth
Senin gibi duyarlı gardaşlara ihtiyaç var.
RABBİM senin gibi açgözlülük yapmayan insanlara güzel makamları nasip etsin. -
AÇIK BİR UYARI YAPALIM BİZDE: TERCİHİNİ YAP! AİLESİ OLARAK: Çeşitli kurumlarda uzman ve müfettiş yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekleyenler hepinizden tercihlerin son gününe kadar başvuru yapmamanızı bekliyoruz. Buradan sesimizi duyan arkadaşlar, bu durumun sizin elinizde olduğunu düşünün ve bir kişinin bile umudu olmak adına bu çağrıyı dikkate alın !!! Son güne kadar başvuru yapmayın, lütfen forumda bulunan onlarca arkadaşımızın umudunu başlamadan bitirmeyin.
-
puanım 82.38 başvuru yapmıcam arkadaşlar 7.promosyon olarak kazandık inşallah meslektaş oluruz rabbim yardımcınız olsun @hayatım-sınav sizede dua edicem geçen alımdan çok konuşmamız oldu umarım hakettiğiniz başarıyı yakalarsınız
-
Geçen ki alım kaç puan ile kapatmıştı bilgisi olan var mı .?
-
@avamkamarası kardeşim hayırlı olsun işin.senin gibi puanı olup başlayan vardır inşallah yüksek sayıda
-
@kskendir geçen alımda 400 kişi 78,82 ile kapadı. 2016 puanlarının yüksek oluşu ve sayının 300 olması dolayısıyla benim tahminim 81,... kapatacaktır.
-
@FameFabre ayni gemideyiz hepimiz, empati yapmak lazim.
-
Arkadaslar Halkbank sinavu icin Tüyo Mülakat kitabini aldim..Sgk da da is görür demi
-
@avamkamarası Çok incesiniz teşekkür ederim :pray_tone2:
-
@avamkamarası hocam tecrübeli biri olarak size bir sey sormak istiyorum diyelim mülakatı kazandık iller belli oldu il tercihi yaparken hangi puana gore yapiyoruz sadece mulakat puanımı yoksa kpss puanı da ortalamaya dahil ediliyor mu? İl tercihleri Nasıl oluyor onun hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
-
@avamkamarası sıralamanız kaçtı hocam bide 2016 puanınız ?
-
88 puanimla son günü beklicem ben de inşallah uzmanlık olur da bir kişi daha başvuru yapabilir sınava
-
@Necmettin-Artun 1753
-
@kullanıcıadı mülakat puanınıza göre sıralama yapılıyor ve sizde o sıralamanıza göre il tercihi yapıyorsunuz (kpss puanı dahil edilmiyor sadece mülakat puanı eğer birisiyle eşit olursa puanınız kpss puanı yüksek olan öne geçer)
-
@avamkamarası peki, kaç puan alırsak mülakattan -tabir yerindeyse- kafamız rahat olur ?