9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@antimülakat dostum, SGK Müfettiş Yardımcılığı sonuçları da açıklanmadı. Topu topu 64 kişi falan girmiş mülakata alacağı 50 kişi. Onu da habere ekleyebilir misiniz ?
-
Millet akşam 20:00 da etkinlik var ses verin
-
Arkadaşlar yazımız içerisinde hislerinize tercüman olmaya çalıştık. Umarız her şey gönlünüzce olur. Yazımızı facebook üzerinden dağıtmaya çalışacağız, sizlerinde bu konuda katkınız olursa yazıyı daha fazla kitleye ulaştırabiliriz. Umutla sonuçların takipçisi olmaya devam edeceğiz.
-
@denetcii Hocam başlık belliyse buraya atar mısın?
-
@luthor #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
Arkadaşlar haberi twitterda paylaşıp #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın tagını da ekleyip başkan bakan kim varsa etiketleyelim.20:00 da başlıyoruz arkadaşlar.
-
@antimülakat Öncelikle haber yaptiginiz icin tesekkur ederim kendi adıma ama ben bir istatistikci olarak bu haberi paylasamam. Her ne kadar konu sonuc aciklanma süresi de olsa haberde gecen "istatistik bolumune 100 degil 50 kontenjan verilmesi gerekiyordu" cümlesi istatistikci arkadaslarim acisindan amaci biraz saptiriyor. Burada kesinlikle iibf-istatistik ayrimi yapmak pesinde degilim lütfen yanlis anlasilmasin ve niyetim kesinlikle önceden yasanmis tartismalari tekrar alevlendirmek degil ancak bu sureci hem iibf li arkadaslarim hem istatistikci arkadaslarim olarak hep birlikte geciriyoruz stres icinde. O yüzden amacinin sonuc aciklanma süresinin uzunlugunu gostermek olan bi haberde ben böyle bir ayrim görmek istemezdim sadece. Lütfen yanlis anlamayin bu konuda asla bir tartisma cikarmak istemiyorum sadece fikrimi dile getirmek istedim. İyi akşamlar
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın BAŞLIYORUZ !!!
-
@biristatistikçi teşekkür ederiz ama bizde mecburen bu konuda yorum yapmaktan kaçınamıyoruz. Bunun nedenini mezun sayılarından yola çıkarak yapıyoruz, hassasiyetinizi anlıyoruz ve sizlerden de bu konuda empati kurmanızı rica ediyoruz. Bir tarafta her yıl 100 binde fazla mezun veren bir İİBF/SBF kitlesi varken, diğer tarafta belki yılda 3-5 bin mezun verilen İstatistik, Matematik mezunu kitlesi var. Emin olun İİBF adına en çok atama yapılan kurumlardan bir tanesi de SGK denetmen yardımcılığı kadrosu hal böyle olunca kadro planlaması daha önemli bir hale geliyor
-
Hani nerdesiniz millet
-
Kimse kusura bakmasın da biz 100 değil 200 günü de hak ediyoruz.Abi bir şeyler yapmaya çalışın uzaktan foruma dahi üye olmadan izliyorsunuz.Yazık çok yazık.Tek akıllı sizsiniz zaten.
-
@biristatistikçi, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@antimülakat Öncelikle haber yaptiginiz icin tesekkur ederim kendi adıma ama ben bir istatistikci olarak bu haberi paylasamam. Her ne kadar konu sonuc aciklanma süresi de olsa haberde gecen "istatistik bolumune 100 degil 50 kontenjan verilmesi gerekiyordu" cümlesi istatistikci arkadaslarim acisindan amaci biraz saptiriyor. Burada kesinlikle iibf-istatistik ayrimi yapmak pesinde degilim lütfen yanlis anlasilmasin ve niyetim kesinlikle önceden yasanmis tartismalari tekrar alevlendirmek degil ancak bu sureci hem iibf li arkadaslarim hem istatistikci arkadaslarim olarak hep birlikte geciriyoruz stres icinde. O yüzden amacinin sonuc aciklanma süresinin uzunlugunu gostermek olan bi haberde ben böyle bir ayrim görmek istemezdim sadece. Lütfen yanlis anlamayin bu konuda asla bir tartisma cikarmak istemiyorum sadece fikrimi dile getirmek istedim. İyi akşamlar
@Antimülakat aşkolsun.bu başlık altında da sosyal hayatımda da gerginlikten hoşlanmıyorum. Uzun zamandır birlikte bu sürecin sıkıntılarını birlikte burada paylaşıyoruz diye düşğnüyordum. Bu haber iibf aleyhine bu şekilde yapılsa da tepkim böyle olurdu. İstatistikçi olarak da ilk sayfalarda ki yorumlara üzüldüğümden fazla üzüldüm. Tek söyleyeceğim aşkolsun. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
-
@denetcii Hocam bu işin etkinlikle zerre alakası yok lütfen kabul edin. Etkinlikler bazı makamları harekete geçirdi onlar da ellerinden geleni yaptılar fakat artık top tamamen SGK ve ÇSGB de. Beklemekten başka bir çare yok.
-
@slutskyy Hocam ben artık sonuç değil yetkili bir ağızdan açıklama bekliyorum.Eğer gvs devam ediyorsa bunu forumdaki duyumlardan değil başkan veya bakandan duymak istiyorum.Etkinliğe katılıp onca tweet atmamın amacı açıklama beklemek.Sırf bu yüzden bile katılmalıyız bence
-
@luthor Hocam Allah aşkına 40 gündür yapılıyor etkinlik. Bir açıklama var mı ? Teftiş Başkanı sayın APAYDIN gvs devam ediyor dedi. Daha üst perdeden bir bilgi anca Şubat ayında bugün açıklıyoruz olarak gelicek. Bütün planlarınızı buna göre yapın. Keşke dediklerimi ben de yapabilsem ama SGK yı aklımızdan çıkarmak gerekiyor. Maalesef durum böyle.
-
@slutskyy Etkinlik her zaman baskı oluşturur önceki alımlarda da bunu gördük .Siz katılmayın hocam destek veren arkadaşlar çok şükür hala var.Ben sonuna kadar mücadele edeceğim destek veren kardeşlerime de teşekkürler.Kişisel çıkarım için yapmıyorum herhalde bu işi.
-
@Slutskyy kardeşim sen kendini şubata şartlamisin da süreç gvs falan degil artik listeleri bekliyoruz bu burokratik surec ne kadar kisaltirilsa o kadar kardir
-
@slutskyy Dostum neden aklımızdan çıkaralım.Bu etkinlikler sadece burada sonuç bekleyenler için değil tüm ilan bekleyen ve hala bir sınava bile girememiş kpss puanı olanlar için bile önemli.Ara ara aynı ruh haline düşüp benimde işe yaramıyor yapmayalım diye yazdığım oldu ama bunu yapmamak lazım.Gerçekten fena mağduriyet var ortada.Sadece bizim için değil biz giremedik diye puanı nisbeten daha düşük adaylar içinde bu geçerli.Bence bırakın yapan yapsın işe yaramaz diye yazmanın bir faydası yok.
-
Etkinlik konusunda arkadaslar hakli katilacaklar katilsin, katilmayanlar da moral bozmasin.
-
@slutskyy şubat mı