9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar 100.günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapalım. Tüm Türki Cumhuriyetlerde ve Yavru Vatan Kıbrıs'ta bu günü kutlamamız gerek
-
@budageceryahu offf en başından beri sormak istediğim ama kimse garipsemediği için sormaya çekindiğim sonra beklemenin acısıyla kaybolup gitmiş soru :)))))
-
Yarın "100" diye twit atabiliriz aslında dikkat çekip merak uyandıranilir bakan ve başkan üzerinde
-
100ümüzügüldürsgk yazalım, başkanı ve bakan hanımı etiketleyelim
-
Sgk100ünden100ümüzGülmüyor da olabilir
-
@slutskyy, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar 100.günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapalım. Tüm Türki Cumhuriyetlerde ve Yavru Vatan Kıbrıs'ta bu günü kutlamamız gerek
temiz temiz deliriyoruz. Ne kadar güzel
-
@budageceryahu 100gündür100ümüzgülmüyor da olabilir :)))
-
Dostlar selamın aleyküm.
Geri dönüşümün de rast geldiği 100(rakamla) yüz(yazıyla) gün için bir konuşma yapma görevini ifa edeyim. Öncelikle gerçekten sabır sınamak konusunda SGK ve dâhi ÇSGB kendi bendini yıkarak yeni ufuklar açıyor hepimize gerçekten bu onur hepimizin. Bakanlığı bu noktada tebrik etmemiz gerekli. Aslında bu konuşmayı ÇSGB kulesinin tepesinde yapmak daha anlamlı olurdu. ÇSGB kısaca 'biz daha geç açıklayana kadar en geçi bu' diyerek aslında kendisiyle yarışıyor, olan siz adaylara oluyor bu rekor denemelerinde.
Bu hafta yeniden bi soruşturalım diye düşünüyorum ama oldukça yetkili ağızdan aldığımız bilgi malesef işin kurumun elinde olmadığını işaret ediyor. Diğer emarelerde öyle. Bakalım yine kulağımız kurumda olacak. Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo Eyvallah kardeşim. Bu hafta güzel haberlerini bekliyoruz.
-
Arkadaşlar merhaba konu dışı soruyorum kusura bakmayın. Şubat'ta askere gidiyorum arkadaşlar giderken yanımda bı kaç kitap götürsem mi tekrar amaçlı günde 1-2 saat tekrar imkanı olurmu, benim gibi Şubat'ta askere gidecek arkadaşlar varsa onlar ne düşünüyor?
-
Askerligini yapmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@engin0516 ben gitmedim ama kuzenim geçen sene şubatta gitti kıtap almamıştı yanına ama guy ilanı gelince kibrisa kitaplarını yollandum ve geldi girdi sınav kazandı mülakatı da geçti şuan guy olark göreve başladı
Buna göre sen karar ver götürüp götürmemeyi -
@engin0516 daha önce girmedim ama cıkmıs sorulara bakınca fazla calısmanın gereksiz oldugunu dusunuyorum.Sonuc olarak yapacağın çalışma yeterli olur
-
@engin0516 Arkadaşım YDS çalıştı askerde. Acemilikte eğitim falan zor oluyormuş ama sonrasında bolca boş vakit kalıyormuş
-
@engin0516 düşeceğin il ve birliğe göre değişkenlik gösteren bir konu, şahsen o dönem sınavlarla alakam yoktu ama öyle bir durumum olsa günde 3 4 saat bakmak için zamanım olurdu ki askerliği tunceli de yapmış olmama rağmen.
-
Sanki büyük gün yarın ama ya değilse ya daha çok varsa.100 günü bulmaz Ocağın ilk haftası diyen optimistler benim gibi pesimist oldunuz mu.
-
@engin0516 acemi birliğinde imkanın hiç yok fakat usta birliğinde rahat biryere düşersen günde 2 3 saat bakabilirsin.
-
Bi açıklanıyomuş atanıyomuşuz. Anaam ne kadar datlı olur yav. Güzel bir şükür namazı. Sonra göğsünü gere gere yürü. Annen baban sevinir kardeşlerinin yüzünde güller açar. Dayılarım teyzelerim nenem dedem ne kadar da sevinirler. Düşünsene çok güzel birşey. Hayattaki en güzel şeylerden biri. Helalinden para kazanmak. Sonra insanlara yardım edersin maaşınla. Bol bol dua alırsın. Evlenirsin nasip olursa. Böyle kendine bir güvenin gelir. Bu hayatta ne yapabilirim diye dusunursun. Biseyler yapmalıyım. Farkı biseyler. İnsanların pek dikkat etmediği ama çok faydalı olmalı. İnovasyon ? Olabilir mesela. Ve ya bazı hayır işleri. Devlete faydası olsunda. Yoksa kazandığın parayı güzel işlerde kullanmazsan ne anlamı var. Kurban olduğum nasip bana size. Güzel şeyler yapmak için. Haramdan uzak temiz. Herşey net olmalı. Dogru. Dürüst. Samimi. Hersey hakkıyla olsun. Hak eden kazanır inşaAllah. Rabbim önce iman, sonra sağlık, sonra helalinden lokma nasip etsin.
-
@hadinbahım Amin
-
bunlar bizi unuttu mu acaba