2018 Guy Alımı
-
Ben yarını beklemeden attım arkadaşlar.Ne kadar fazla soru giderse o kadar iyi olur.Güzel bir fırsat öyle her zaman yayında bulamayız.
-
https://twitter.com/anadoluajansi/status/955804069691559937 Hem bu twitin altına hem #AAEditörMasası hashtagine yazmaya başladık
-
Bende attım herkes üzerine düşeni yapsın
-
Çok güzel bir fırsat oldu bu.Kısa vadede cevap alabilme şansı yakaladık yüklenelim arkadaşlar.
"Ocak ayında gelir uzman yardımcılığı ilanı bekliyoruz"
-
Yarın ki AA olayı çok önemli kesinlikle yüklenmemiz lazım. Tam aradığımız fırsat.
-
Arkadaşlar Facebook u olan biri orada da paylaşabilir mi ordan da destek gelsin
-
AA ile görüştüm son bölümde soracaklarmış her zamanki gibi
-
Yüklenin arkadaşlar. Sağlık bakanı 55 bin alım yapacağız diyebiliyorsa bizim bakanımızda yapabilir sesimizi duyuralım.
-
@milliirade sen kiminle görüştün. Bana da yarın sabah erken ekonomi bölümünü arayın onlar ilgileniyor şuan kimse kalmamıştır dedi.
-
@milliirade dostum telefondamı konuştun
-
@hamzaömerhalid yapmıyor biliyorsun hamzam
Bizim sesimiz çıkmadığından, hem de bakanın bizzat politikadı gereği kamuya alımlar azaltıldı.
3bakanlığın alımının sebeleri biri ihraçlar, diğeri şehir hastaneleri
Bizim yılda iki alımlar , sayın bakanla artık iki yılda bir -
Ben de yazdım . Umarım tatmin edici bir açıklama yapar da biz de ona göre daha net şekillendiririz planlarımız
-
@milliirade Allah korusun iki yılda bire düşerse çok kötü olur. Sağlık bakanlığı da istese açıklamaz ama ciddi bir kalabalık var karşısında kaç çeşit meslek var mecbur yaptırıyorlar diye düşünüyorum. Bizim gibi değiller etkinlik yapıyoruz ilk 20 de yokuz Cüneyt Çakır hakkında bile daha fazla twit atılıyor.
-
Yarın inşallah sorulur ve bizleri rahatlatacak cevap alırız sayı ve tarih olarak
-
İstanbul AA dan aktarıldım.şu saatte kimse olmaması normal
-
Bence twitten ziyade yarin sabahtan itibaren tel yagmuruna tutalim.bakan cikana kadar ararsak guzel sonuclar dogurabilir.noyu yazin arkadaslar buraya arayalim
-
WhatsApp ihbar hattından da dile getirmeliyiz bence.
-
Twitter daki tag dan devam edelim arkadaşlar bugünün etkinliği bu olsun
-
@milliirade noyu yazar misin
-
@milliirade alımları mı soracaklarmış son bölümde o zaman iyi yaa belki bir cevap verir.