@kazm, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
doğancan da kazanmış artık kurtulur muyuz ondan sizce?
Haha bunu biz de konuştuk arkadaslarla . Kurtulduk sonunda
Açıklanmış
I phoneden giremiyorum birisi ss atabilir mi ?
Kac kişi kazanmış?
Açabilenler cevap yazabilir mi?
37 kişi kazanmış
37 kişi kazanmış.Kazanan arkadaşlara tebrikler.
50 küsür kişi kalmıştı mülakata milleti neye göre elemişler şeffaflık yok bir şey yok . Milletin emeğine yazık
@arya mülakata katılmayan sanırım bi 10 kişi civarı vardı bence normal sayı. Elenen var mi arkadaşlar hiç?
@leviathan normalde 70 kişi kalmıştı mülakata 50-55 arası kişi mülakata girmiş. Tanıdık elenen var
Kaç kişi alınacaktı normalde
@sylmz 50 kişilik ilandı.
Sayin cumhurbaşkanı bununla ilgili elestiride bulunmuştu kurumlar bizden kontenjan istiyor ama verdigimiz kontenjan kadar alım yapmıyorlar gvs olumsuz olanlar hariç giren arkadaşlarımızin emeklerine yazık. Kpss+kurum sınavı yapmış adamlar daha neyin liyakatine bakiyosun 3 dk lik mülakata göre insanların hayatlarıya oynuyorlar
@kazm sanmiyorum. Allah kimseyi aç gözlü etmesin
95 puan alan, kurum sınavını geçmiş adamı almayıp kontenjanını doldurmuyorlar. Günah insanların emeklerine
Bu kontenjan neden dolmaz anlamak mümkün değil. Yazık yıllarımıza, puanlarimiza, çabalarımıza..
Kurum sınavında ilk 3deki isimi kazananlar listesinde göremedim. Belki de mülakata girmemişlerdir.
@kazm, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Haha bunu biz de konuştuk arkadaslarla . Kurtulduk sonunda
Bu alımda kompozisyon sınavı var mıydı acaba?
Hayırlı olsun açıklanan her mülakatı kar olarak görmek gerek. Kimin kazandığından çok birilerinin kazanmış olması güzel.
Detaylara ilişkin yazımızı okuyabilir ve bilgi edinebilirsiniz.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-mufettis-yardimciligi-sonuclari-aciklandi