Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3611 Personel Alımı 2017
-
Avrupa’nın en kalabalık şehir hangisidir?
Avrupa’nın en büyük adası hangisidir?
Kalırifer sistemi ilk nerede kullanılmıştır?
Gaziantep komisyonu mülakat soruları. -
@aliveli zorlamışlar sanki bana sorulanları söyleyeyim
- osmanlıya matbaa geldikten sonra basılan ilk eser
- kanuni esasiye nedir
- ikm olursan amirlerin kimlerdir sırasıyla say...
-
@kazm genelde sorulan sorular aynı farklı olanları yazmaya çalıştım.
-
ne zaman açıklanır acaba sonuçlar ?
-
@kazm hangi komisyonda girdiniz sınava?
-
@aliveli izmir hocam
-
@kazm komisyonlar adaylar hakkında mülakat sonuçlarını açıklamadan evvel ön bir soruşturma yapıyor. Eğer komisyonda sınava giren aday sayısı çoksa bekleme süresi uzuyor, daha az alım yapanlar nispeten çabuk açıklıyor.
-
hocam arşiv araştırma formu filan mülakattan önce istendi. eve polis de geldi yani bir soruşturma olması artık söz konusu değil
-
Peki komisyon her sınavı aynı anda mi açıklayacak acaba? Mesela kars erkek ikm için elazığ komisyonu mülakatları yaptı ama şırnak ikm mülakatları şubat sonunda, kars için bekleyenler 1 ay fazladan mi bekleyecek?
-
@genclerbirlikli sanki farklı zamanlarda açıklanıyor diye hatırlıyorum. Her il kendi tarihinde açıklama yapıyor.
-
@antimülakat aynı komisyon yapıyor diye aynı zamanda mi olur diye düşündüm, inş dediğin gibi olur hocam ayrı ayrı açıklarlar
-
@genclerbirlikli bir kaç grup var facebookta orada da sürekli gündem sıcak. Bir ara orada farklı zamanlarda açıklandığını duyuruyorlardı. İzmir, Konya vs. gibi.
-
@antimülakat hmm anladım hocam ben pek takılmıyorum oralara arada malumlar.net e bakıyorum