TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

KPSS A
    240
    5422
    1234707
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mulkiamir Son düzenleyen:

Yine yeniden bir haftayi daha heyecanla kapattik:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • mülkiamir
        mülkiamir Son düzenleyen:

Yine bir cuma yine heyecan yine hüsran 😅 Ümitler haftaya kaldı artık.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Y
          yeysaü Son düzenleyen:

Her Cuma haftaya deyip kapatıyoruz dükkanı 🙂 umarım bu son olur.

• K
            KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

Niye cuma anlatsanıza biraz.. 🙂

osaduman Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • osaduman
              osaduman @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı sanki pazartesiye yeşik ışık yandı gibi :))

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • K
                KaymakamAdaylıgı @osaduman Son düzenleyen:

@osaduman Ya yok herşeyin altında birşey aramayın 🙂 Sohbet için soruyorum. 🙂

• N
                  neomonetarist Son düzenleyen:

Yazmayın da umutlanmayalım herkes işine gücüne baksın boşa heyecan yaptık yine günümüz yalan oldu 😄

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • K
                    KaymakamAdaylıgı @neomonetarist Son düzenleyen:

@neomonetarist Ben suçlu oldum öyle mi? 🙂 Ben dün akşam zor olduğunu söyledim ama öyle bir hava oluştu ki dedim hakikaten açıklanacak herhalde. 🙂

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Y
                      yeysaü @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı Bizimkisi geçen seneden kalma alışılmışlık hocam bir de tabi hafta boyu gelmeyince son bir umut Cuma kalıyor

• K
                        KaymakamAdaylıgı @yeysaü Son düzenleyen:

@yeysaü Aslında Kemal Sunal'ın bir filminde köylülerin "Sen bu köyde olduğun sürece köye yağmur yağmayacak" demesi gibi biri çıkıp "sen bu forumda olduğun sürece bu sonuçlar açıklanmayacak" der diye korkuyorum.. 🙂

• K
                          kaya06 @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı sen kal forumda. eninde sonunda aciklanir kardesim.

• K
                            KaymakamAdaylıgı @kaya06 Son düzenleyen:

@kaya06 Tabi şunu gözden kaçırmamak gerek. Buradaki herkes mülakata girdi ve sonucunu stresli bir şekilde bekliyor. Ben girmediğim mülakatın stresini yaşıyorum şuan herkes bana birşeyler soruyor. 🙂 İyi davranılmayı hakediyorum. 🙂

osaduman 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • N
                              neomonetarist @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı Her şeyi kendine yontma kardeşim 🙂 Her söyleneni üstüne alınırsan çok kırılır üzülürsün 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • C
                                conii Son düzenleyen:

Bakanlık sayfasına girdim bir anda güncel bir duyuru görünce şöyle bir titreme geldi ama bizlik bir şey değilmiş 😂

• I
                                  i.fazıl pelin Son düzenleyen:

lan ucu ucuna kaçırdım sınavı. kıymetini bilin 😞

• osaduman
                                    osaduman @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı bence tam tersi. Ortada olmazsan sanki açıklanmayacak gibi geliyor bana 🙂

• ?
                                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

O zaman şuan telefonda görüştüğümü aynen aktarayım: mulaat sonuclari cok yakin bir zamanda aciklanacak cunku 106. Dönemler Mayıs ayında vekalet e başlayacak, 105. Dönemler de Mayıs gibi ankarada eğitime gelecek " ... konuşmam aynen bu yönde , ne zaman açıklanacağını bilemem bugün yarın o konuda söz söyleyecek olan kişi @KaymakamAdaylıgı , ayrıca bu işin cumartesi pazarı da yokmuş de mi @KaymakamAdaylıgı ??

? K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

O zaman şuan telefonda görüştüğümü aynen aktarayım: mulaat sonuclari cok yakin bir zamanda aciklanacak cunku 106. Dönemler Mayıs ayında vekalet e başlayacak, 105. Dönemler de Mayıs gibi ankarada eğitime gelecek " ... konuşmam aynen bu yönde , ne zaman açıklanacağını bilemem bugün yarın o konuda söz söyleyecek olan kişi @KaymakamAdaylıgı , ayrıca bu işin cumartesi pazarı da yokmuş de mi @KaymakamAdaylıgı ??

Doğrudur yanlıştır bilemem ama konuşmam bu yönde , @KaymakamAdaylıgı bu konudaki düşüncen önemli

• K
                                          KaymakamAdaylıgı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

Dostum bilgiler biraz eksik niye dersen mülakat bugün açıklansa en erken Nisan ayında başlama olur. Bunun yanında ilk önce İllerde staja gidilir bu süre 2 ayı hiç düşmedi. Ayrıca devamında Refiklik stajları (minimum 1,5 ay) olmadan vekalete gönderme durumu da pek mümkün gözükmüyor. Yani 106. dönemlerin vekalete gitmesi Temmuz Ağustos'u rahat bulur. 🙂

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • ?
                                            Eski Kullanıcı @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı o konu hakkinda da geçen bir cümle ya Valiliği ya da refikligi kisaltacaklarmis ... konuşma bu yönde , ama doğru söyle ama yansır söyler inan bilmiyorum dostum

• 1
                                            • 2
                                            • 133
                                            • 134
                                            • 135
                                            • 136
                                            • 137
                                            • 271
                                            • 272
                                            • 135 / 272
                                            • İlk ileti