Bekler miyiz etkilenir miyiz bilmem ama devletimiz gücünü şu hainlere göstersin de varsın biz beklemeye devam edelim.
yeysaü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mehmed-kemal ben kendi adıma olumsuz da olsa netleşmesini istiyorum hocam elbette çok üzülüyor insan ama bekleyiş de büyük dert
-
@herhangibiri hocam 1 senedir herkes kaymakamım diye sesleniyor geçenkinde olmadı zaten bunda da olmazsa tam Kemal Sunal misali bir kaymakam olacağım :))
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
herkese merhaba arkadaşlar elendik aranıza geldik. İnşallah yeni bir sınavda bir yandan rakip olup bir yandan da yeni dostluklar kuracağımız bir dönem olur. Kendim olamadım ama 2 dönemdir gidip kapısını çalacağım çayını içeceğim bir çok kardeşim kaymakam oldu. Rabbim bizlere de vakti gelince nasip edecektir inşallah..
-
@mülkiamir nasip olur da kazanırsam ben söylerim hocam :))
-
@moonlight memurlar.neti de unutma hocam :))
-
Ben de kaybedersem kazananı tebrik eder, kazanırsam da buraya yazar ve inşallah vakit buldukça peşimizden gelecek arkadaşlara yardımcı olurum.
-
Bu gece ışıkları kontrol etme ve telefonla arama ile yoklama yapabiliriz. Ancak en önemlisi @KaymakamAdaylıgı nın ağzından çıkacak tek cümledir o zaman gelince yangın yerine döner buralar :))
-
Ben de düğün tarihimi belirlemek için sonuç bekliyorum inşallah kazanırız da çağırırım hepinizi :))
-
Yeni bir haftadan hepinize günaydın arkadaşlar. Yine umutlarla ve dualarla bu haftaya da başlıyoruz
yeysaü tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
kazanan arkadaşlar belgeler tamamlandı mı sizin? işe başlama ne zaman olur sizce
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
geçen hafta aldığım hakimim 8.baskı idari yargı hakimliği soru bankasını uygun fiyattan verebilirim ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
ben transkript ve diploma fotokopisi teslim ettim bugün başka bir şey gerekmiyor değil mi
-
e devlet üzerindeki başvuru yaptığımız yerde var hocam ben de ordan baktım şimdi
-
arıyorum personel dairesini ama açan yok ben de bakanlığın sınavı unuttuğunu düşünmeye başladım
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu 5 yıl maddesinin açığa kavuşturulması gerekiyor. Ben de maddeden kaymakam atanabilmek için bu şartın olduğu sonucunu çıkardım ama hayırlısı
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
https:// www. haberler. com/unlu-arastirma-sirketinden-bedelli-cikisi-yas-24-11031482-haberi/ Böyle bir şey olabilir mi acaba ?
-
Ben de aramayı düşündüm ama yeni kabineyi beklemek gerekiyor galiba diye düşünerek vazgeçtim sonra
-
Bakanlık sınav yaptığını unuttu galiba :))
-
@claark mülakat takvimi açıklanınca belli olur sanırım