İİBF Mezunları İçin Etkinlik ve Birlik Olma Zamanı
-
@Antimülakat Başkan atanmış kardeşlerimiz de katılabilirler mi etkinliğe yani memur olmuş birinin böyle bir etkinliğe katılması onun için sorun olur mu ?
-
@hamzaömerhalid razı içerik olarak sıkıntılı bir şey içermiyor. Bir problem olacağını düşünmüyorum.
-
@antimülakat umarım katılır onlarda o zaman.
-
@hamzaömerhalid atanmış ve meslek değiştimeye çalışan iibfliler katılıyor.
-
@burcuburcu o zaman atanmış meslek değiştirmeyecek olanlarda katılabilir destek olabilir kariyerleri açısından bir sıkıntı olmuyorsa. Onlara da sesleniriz
-
@hamzaömerhalid malesef ego sorununu aşamayan bölüm arkadaşlarımız var.
-
@burcuburcu bence vefa sorunu destek verememe sorunu vardır. Hepsinin destek vermesini beklemiyorum ama yeni atananlardan 500 ü destek versin yeter. Ego yapacak ne var bilmiyorum
-
Henüz mezun olmamışlar da haberdar edilmeli diye düşünüyorum. Sonuçta onlarda bu yolun yolcusu.
-
İyi Günler Arkadaşlar.
Ortak Metnimizi Bugün CİMER'e Göndererek Başlıyoruz! Duyan, duymayan. Birbirine haber vermeyen kalmasın. İİBF mezunları veya okuyanları olarak Allah Yardımcımız Olsun. Desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.
İİBF Mezunlarından Ortak Metin
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
Ortak Metnin Aile Büyüklerince Gönderilebilmesi İçin Derlemesi
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunu çocuklarımızın işsizlik ile mücadele etmekten gücü takati kalmadı. Çocuklarımızın beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan çocuklarımızın kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun ve ailelerinin tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu ve aileleri olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size çocuklarımız adına bunları arz ederim.
-
@antimülakat kardeş aile metni Kotayı aşıyor onu kırparmısın lütfen. İlk metinden 2018 KPSS öncesi gelecekmi kısmını çıkarmışsın aile metninden de çıkar
-
@Antimülakat Başkan cimer bimer tamam da diğer etkinlikleri kimlere hangi adreslere yapacağız onlarla ilgilide çalışma yapılmalı.
-
Sizce cimerden gönderdiğimiz metinlere ne kadar zaman da cevap gelir ? ya da gelir mi ?
-
@hamzaömerhalid biraz daha kisalttim hala sıkıntı var mi? Başka nere çıkarılabilir? Gruplara tekrar atalım.
-
@antimülakat tamamdır Başkan. Boşluk dahil 977 karakter olmuş.
-
@antimülakat başka çıkarmaya gerek Yok Başkan yetiyor böyle yarın sayın başbakanım diye düzeltiriz öyle de yeter büyük ihtimal. Ben Twitter’a atıyorum. Facebook la da ilgilenilmeli güncel tutulmalı altlarda kalmamalı. Bide diğer dediğim meseleyi gördün mü şu diğer günlerde ki etkinlikte adresleri belirlemeliyiz.
-
Arkadaşlar metni bir çok kpss a grubunda paylaştım. Sizlerden de metni gondermek konusunda tam kadro bekliyorum. Ailelerde gönderim yapın. Bimer ve Cimer bu konularda bir çok yerden daha etkiki. Bunu kpss sınav ücretlerinin düşürülmesinde yaşadık. Bimer ve Cimer yazıları her şeyi değiştirdi. Aynı şekilde istatistik sınavında muhasebe sorularının çözülmesi konusunda bimere yazılan yazılar sonucu başbakanlık tarafından ösym ye ciddi sıkıntılar yaşatıldı. Bimer deyip geçmeyelim. Şu an en büyük baskı grubu Bimer ve Cimer. Bu mesele hepimizin meselesi.
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
An itibariyle gönderdim. Hayırlı sonuçlar almak dileğiyle ..
-
bende gönderdim hem kendim hem annem adına
-
@bonus, içinde söyledi: İİBF Mezunları İçin Etkinlik ve Birlik Olma Zamanı
bende gönderdim hem kendim hem annem adına
gönderdik bakalım hayırlısı olsun