Seferberlik İlan Edilebilir 2018
-
Çok endişe verici bir başlık olmuş. @paretowilfredo lütfen burda kimsenin ölmeye ve öldürmeye hazır olduğunu yazmasina izin vermeyin.
-
@aliveli Ne açıdan baktınız anlamadım hocam.Sadece konu denk gelince sıradan bir kehaneti paylaştım.Bununla ilgili bir görüş,tahminde vs. bulunmadım bile
-
allahım yarabbim delinin teki kuyuya bi taş atmış yine
-
@elisa sebep ?
-
Hocam bi gizlilik esası var gibime geldi. Bence bu bilgileri paylaşmak iyi olmadı. Ihtiyatlilik VS ama zaten duyurulacak bir şey değil ama foruma çok kişi giriyor. Yani biraz bilinç oluşuyor ama yanlış yöne de gidebilir diye düşündüm.
-
Dostlar malum bizim forumda asli görevimiz kurum sınavlarına hazırlık yapan arkadaşlarımız ve diğer aklınıza gelen bütün sınavlarla ilgili katılım yapacak arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak. Bir de bunun yanı sıra bilgilendirmek, bilgilenmek gibi görevimiz var. Elbette kamuoyu oluşturmak ve bu sayede belirli bir kitlenin elde etmesini kolaylaştırmak istediğimiz bilgileri de paylaşıyoruz. Burası bizim evimiz olduğu kadar aynı zamanda okulumuz. Herkesin dilediği zaman öğretmen, dilediği zaman öğrenci olduğu bir okul. TY'yi vaz geçilmez yapan, sevdiren, samimi bulduran birazda işin bu boyutu. Bakın 1 günlük TY yokluğunda ne yapacağımızı şaşırdık. Belki sıklıkla bir araya gelen, birlikte sohbet eden insanlar olsak birbirimizden bu kadar keyif almayız ama bu platform biraz farklı işte. Öyle olmalı, hepimizin yalnız olduğu şu dünyada bizi bir arada tutmalı.
-
@hamzaömerhalid çünkü insanlar yaşasın istiyorum. Çünkü savaşın kazananı yoktur. Çünkü hicbir bayrak Masum bir insanı öldürmenin utancini kapatacak kadar büyük degildir buna inanıyorum. Amacım kimseyle tartışmak değil.
-
@elisa, içinde söyledi: Seferberlik İlan Edilebilir 2018
@hamzaömerhalid çünkü insanlar yaşasın istiyorum. Çünkü savaşın kazananı yoktur. Çünkü hicbir bayrak Masum bir insanı öldürmenin utancini kapatacak kadar büyük degildir buna inanıyorum. Amacım kimseyle tartışmak değil.
Bin yıldır bağımsızlığımızdan taviz vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz de, etrafımızda olan bütün bu gelişmelerden sonra savaşa hayır demek saçmalığın dibi olur. Ben de tartışmak istemiyorum böyle milli bir meselede bence bu konunun hiç açılmaması gerekirdi. Vatan için herşeyi yapmaya hazırız, korkumuz da yok.
-
@elisa hepimiz istiyoruz güzellikler içinde yaşayalım iyi bir ortamda yaşayalım diye. Benim bildiğim bir savaşın kazananı var ama burada açıklamaya gerek Yok. Bizim bayrağımızın büyüklüğü masum Öldürmediğimizden geliyor zaten. Senin o masum dediğin insanlar kaç kardeşimin canını aldı kaç ocağı yaktı kaç yavruyu yetim bıraktı. Tartışılacak birşey değil zaten. Bil diye söylüyorum Binlerce yiğit var o şerefsizleri öldürecek bu vatan için ölecek. Masum insanlara nasıl davrandığı Ortada Şanlı mehmedimin Allah’a şükür geçmişten bu güne bundna sonra da inşaallah Zalimin karşısında mazlumun yanında.
-
Bende en az sizler kadar vatanimi seviyorum. Hemen beni vatan haini ilan etmişsiniz. Sadece dilimize dikkat etmeliyiz diyerek bu konudaki fikrimi söyledim.
-
@elisa ayıp değil günah değil vatanım analarım askerlerim için ölürümde öldürürüm de gerekirse bunu yazmak da zoruma gitmez okumakta. Öyle bir ricada bulunuyorsun ki sanki o köpekler masum bizimkiler de onlara zulmediyorlar. Kusura bakma hassas konu olduğundan hakkına girmişim o zaman hakkını helal et.
-
@hamzaömerhalid illa bi tartışma başlatacaksın değil mi birisi böyle bir şey desin de bol keseden sallayayım diye tetikte bekliyorsun
-
@kilici bin yıldır bağımsız!!! hımmm....
-
Arkadaşlar bu durum on yıllardır var.. Hatta her aileden bir kişi diye söylenir.. Mesela 4 kişilşk ailede 3 erkek bir anne diyelim.. O 3 kişiden biri yılda bir defa çağrılır.. 1 ay eğitim görür.. Ama normal zamanlarda çağrılmaz pek.. Şu sıralar zor zamanlardan geçiyoruz çağırmaları normal.. Ben sıkıntı olacağını sanmam.. Abd Türkiyeyi karşısına almaya güç olarak değil ama fikir olarak cesaret edemez.. Türkiye 40lı yıllarda bile ismet inönünün verdiği cevabı hatırlayın dünya yeniden kurulur türkiye o düzende yerini tekrar alır. Allah öyle birşey yaşatmasın ama abd bu milleti bizim kadar iyi tanır neler yapacağını bilir.. Sanmam canımızı sıkmayalım.. Ama önce tecilliler çağrılır
-
@hamzaömerhalid eğer savaşta sadece bir taraf ölseydi bunu cikarabilirdiniz. Giden Askerler masum değil mi? Elbette vatan için diyeceksiniz. Bende tamam diyeceğim. Ama ölümü bu kadar ovmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Hakkımı helal edicek bir durum yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Sosyal medyada sıcak ve rahat oturduğu yerden asan kesen milliyetçi gibi görünenleri çok iyi bilirim, vatana bağlılığın sözde değil özde olması gerektiğini de iyi bilirim. Ama ülkenin bulunduğu şu durumda da yukarıdaki yazdığım şeyleri yazmayı zorunlu görüyorum. Şuan seferberlik yok Allah korusun olursa da korkmayalım vatan için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olalım demek istiyorum. Bu da son mesajım olsun bu başlıktaki.
-
@elisa kasdettiğin bizim askerlerimizse bayrağımızın kapatması gereken bir utanç Yok. Ölmeyi de öldürmeyi de savunan Yok şehit olmak isteyenlerle zalime dur demek isteyenler var. Hayırlısı amin.
-
artık tek tuşla,insansız hava araçlarıyla operasyonlar yapılıyor. Gidelim de kılıç neyin var mı bari?
-
@Antimülakat bilmiyorum farkettniz mi. Msbnin sitesindede seferberlik ile ilgili açıklamalar var. 5 şubatta yayınlanmış. E devletten acaba beni çağırdılar mı diye baktım çağırılmamışım. seferberlik sorgulama yazınca çıkıyor.. Sizlerde bakın isterseniz..
-
@reagan yedek subaydım baktım ben bana da verilen bir görev yokmuş