Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@burcuburcu Yetmişi geçtiğimi duymak bana yetti hocam yanlışım vardı çok yüksek beklemiyordum zaten uğraşmadım o yüzden ama doğrudur dediğiniz.
-
Günaydın arkadaşlar mülakat bugün başladı hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sorular hakkında konuşmasak da en azından komisyon tavrı genel ortam için bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz yarın girecek arkadaşlar olarak:) hayırlı günler dilerim Allah yardımcınız olsun
-
Ne alemdesiniz dostlar, nasıldı mülakat
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
@murky mülakatın başladığı gün forum tıkandı
-
@aliveli o gün eminim benim gibi herkes forumu zorladı ama olmadı, ertesi gün de forumsuzluğa alışmaktan kaynaklı herkes "hayırlısı olsun" modunda girdi anlaşılan
İnşallah şu cumaya açıklanır biter bu iş, haftaya kesin dediler de bu cuma için de bir ihtimal verdiler. -
@murky kardeşim bu bilgiyi nereden aldın
-
Aynen bu bilgiyi kimden aldınız kesin mi önden güvenlik soruşturması olur bence her kurum için @murky
-
Bilgiyi mülakata girmeyi beklerken ilgili birimdeki personeller söyledi. Sağolsunlar zaten çok iyi niyetli insanlardı, "çok uzamayacak, bizim yönetmeliğimizde 3 gün süresi var fakat 3 günü belki geçer." şeklinde konuştular. Soruşturmayı Emniyet'in ilgili birimleri yapacaktır.
-
Daha önceki mülakatlarda çok ivedi açıklanmıştı bu Kurumda işler hızlı ilerliyor, hayırlısı olsun bakalım.
-
Kamuya alınan her tipte elemanın aylarca soruşturma geçirdiği bir dönemde bu şekilde kısa sürede sonuç açıklayan kurumlarda doğrudan referans bazlı alım yapıyor gibi geliyor bana. Umarım yanılıyorumdur.
-
@isildur Yahu ne alakası var hocam kısa sürede açıklanan mülakatlarda siyasi baskılarda her daim az olsun istenir. Kurum mülakatı hemen yaptı, sınavı açıkladı, şimdi mülakatı da açıklarsa takdir edilmeli. Bana göre altında bir şeyler aramak yanlıştır.
-
Ayrıca güvenlik soruşturmasını OHAL şartlarında zaten İstihbarat birimleri en ince ayrıntısına kadar yapıyor. Güvenlik soruşturmasını Kurumun yapmasının kime ne faydası olabilir? Referans etkisi elbette olacaktır lakin bırakın adamlar erken açıklasınlar bu olumlu bir durum.
-
@isildur kurum çalışanı ama üst düzey olmayan biri kurumda referans olayının önemli olduğunu sölemişti umut kırmak istemem ama malesef çok bel bağlamayın inşallah hakeden girer
-
@maxmin Ben de duydum hocam maalesef. Ne diyelim hayırlısı
-
Cuma geldi arkadaşlar açıklanmasını bekleyemiyorum nedense yönetmenliğe rağmen:)
-
Mülakat salonuna alınmadan önce beklediğimiz odadaki memurlar mülakat sonucunun en fazla 1 haftaya açıklanır dediler banada ayrıca ben torpil,referans olaylarının %100 olacağına inanmak istemiyorum sınavdan aldığı puanı temsil yeteneği ifade gücü olan ve komisyonun bu kuruma uygundur görüşü verdiği insanları da aldıklarına inanmak istiyorum.
-
Bugün açıklanma ihtimali var mıdır ?
-
Çatlayacam ne iş yapabiliyorum ne güç, açıklansın artık.
-
@murky en iyi ihtimal cumaya kalir gibi duruyor