İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Sgk'ya geçerken önünden geçtim ankara il göçün kapının önü ana baba günü yoğun bir iş anlaşılan
-
Arkadaşlar konu dağılımında idare ve ceza hukuku var.İdari yargı ve ceza muhakemesini de kapsıyor mu acaba ?
-
@denetcii cmk yok idari yargıda yok yazıyor ama cevabı adli yargı olan bır soru vardı çıkmışlarda belki yüzeysel bir soru gelmiştir
-
@asya hocam maliyede de sanki tvs de yok gibi çünkü bir başka ilanda ayrı bir şekilde yazmıştı burda yok
-
@denetcii aynen tvs vergi hukuku da yok sadece dolaylı vergi mi ne öyle bir soru vardı o da zaten kamu geliri kısmından yapılabilecek bir soru başlık sormuş yani
-
@asya hocam siz daha önce girdiniz mi bu kamu yönetimi kısmı beni çok gerdi ne yapacağımı bilmiyorum
-
ankarada başka bi halkbank subesınden yatırdım biraz önce; bir şeyi kontrol etti görevli, eft formunu doldurun ekstra bi ücret yok dedi. 60 lira yatırdım sadece. o 40 lira ekstra ücret diyen hangi şubeyse arkadaş bi kontrol etsin bi yanlışlık vardır orda.
-
@dellafeu hocam ben Bursa'dayım burda öyleydi ben aradım ilettim çoğu kişide de böyle olmuş bende eft yaptm oldu bitti.Zaten olmazsa çarşı karışır:)
-
@denetcii siteye baktım şimdi hocam dün duyuru yayınlamış asbü; halkbankla konuşup düzeltmişler hayırlı olsun sizinki de:)
-
Kolay gelsin arkadaşlar Sınavda TVS, İdari Yargı, CMK, Uluslararası İktisat (?) , Para Banka konularından sorumlumuyuz?
-
@denetcii girmedim hocam da üniversitede bu dersleri aldığım için yabancı değilim pek
-
@blocker hayır
-
Benim de kafama şey takıldı ya mehmet hayva grupta bu mevzuat kısmı için pasaport ve yabancılar kanunu için 16 soru eder demiş de zaten sadece ikisi ypk mu bu 20 soruluk bölümde başka nerden gelecek de soru
-
@asya evet arkadaslar kanun olarak nelere bakmak gerek bilen bir arkadaş ilk defa girecek olan bizlere yardımcı olursa seviniriz
-
arkadaşlar bu para yatırma olayı ne zaman son ilan metnini bulamadım bilen yazarsa sevinirim
-
para yatıran varmı bu işlem ücreti hakkında son bi bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar
-
@iso22 tam ben soracaktım hocam bilen yazarsa sevinirim günde 14 ü sonmuş mail de yazıyor
-
bankadan yatırma için kesilen ücret konusunda anlaşmaya varılmış duyurularda yazıyordu yani bankadan ücretsiz yatırabilirsiniz ayrıca eft veya havaleyi ücretsiz yapabileceğiniz bir hesabınız varsa o yolu da kullanabilirsiniz. Dekontu üniversiteye mail göndermeniz gerektiğini de unutmayın
-
Sizce ikamet ettiğimiz şehirde Halkbank servis görevlisi mi yoksa başka bir ilde ilgoc uzman yardımcılığı mı ??
-
Başka bir bankadan eft yapsak sorun olur mu? Son güne kadar bekleyeceğim sgk nın açıklanmasını çünkü