Demek tam 42 kisi parayı yatırmamış.. Elinde olmayan sebeplerle yatıramayanları tenzih ederek söylüyorum; biz ne ara bu kadar bencil, ne ara bu kadar egoist ve düşüncesiz olduk be. Vallahi yazık. Şu sınava girme niyeti olmadan başvurup sıra işgal edene ne demeli? Bilmiyorum...
Dellafeu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
RE: Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
bir de il goç uzm. yrd. ekleyelim o zaman
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@niloya kardeşim o kadar samimi o kadar içten yazmışsın ki; inşallah Allah gönlüne göre verir...
-
RE: 2018 Kpss Muhasebe
@bcbc3434 başlasın dostum ben sondan baslar demedim ki
lakin belli tarihteki maliyeti soruyordu; son evreye geldiğinde(sorduğu tarihe) 1000 kalıyordu; 1000*11'den 11bin geliyor.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@gretchen hayır yazılı diye sormuyordu Resmi Şekle tabidir diyordu. Resmi şekle tabi olanı Alım Hakkı diye biliyorum.
-
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Bu başlıgı görunce goruslerımı paylasmadan duramadım. 2016 haziranda mezun olan ve 2017de Kpss ye hazırlanan biri olarak söyluyorum; dershane arastırması ve forumlardaki yorumlardan(cogu reklamlardan) bilgi toplamaya calısma evresi gercekten berbat bir dönem. Kpss konusuna benim gibi yabancı olan yeni hazırlanacak arkadaşlar için bu söylediklerim daha da önemli. Arkadaşlar bi kere kimse yogurdum ekşi demiyor. Hangi dersaneye giderseniz gidin en mukemmelin en iyinin en guzel kaynakların kendilerinde oldugunu soylerler. 1 yılda çok fazla sayıda kaynak arastırdım; şundan emin olun 'hatasız kaynak yok' . Şundan da emin olun mukemmel bir dersane yok. İlla ki bir sorun oluyor. Nasıl bu kadar emin söyluyorum onu da acıklayayım: ankarada farklı dersaneye giden 5 arkadasımdan dersaneleriyle ilgili bilgi aldım, hepsinde farklı farklı sorunlar var. Birisi denemede, bir digeri kaynaklarda, oteki sınıf mevcudunda vs vs. Ondan sonra dedim ki; hiç bir Kpss Dersanesi demek ki mukemmel degil. Cunku herkesin cok ovdugu kurumlarda bile saçma sapan hatalar oluyor. Hiçbir olumlu ya da olumsuz reklam olmasın diye kendı gittigim de dahil olmak uzere dersane isimlerini paylasmayacagım. Sadece hoca isimlerini soyleyecegım cunku hocalar aynı senede birden cok kurumda calısıyor zaten. Ben mezun oldugum bölüm nedeniyle Kpss Alandaki hemen hemen her derse çok yabancıydım. Muhasebede Perihan hocadan ders aldım, muhasebenin Msini bilmeyen bana ögretti diyebilirim. her seyden once cok iyi niyetli ve mukemmel bir insan. Maliyede Murat hoca 9daki derse 1 dakika bile geç gelmedi hiç bir gun. Çok disiplinli ve iyi bir hoca. Hukuklar da iyiydi, özellikle özel hukuk. Gelelim bu uzun iletiyi yazmama vesile olan o İKTİSATA. ARKADASLAR CİHAN SERHAT KART ADINI DUYDUGUNUZ YA DA GORDUGUNUZ ANDA HANGİ DERSANEDE OLURSA OLSUN ORADAN USULCA UZAKLASIN. Ben bu kadar bastan savan, bu kadar derste zaman ölduren, bu kadar ögrencinin hakkına giren bi hoca gormedım. Yazıktır gunahtır. Neyse ki kurum baskılara kulak verdi ve donemın yarısında Cİhan hocayla yolu ayırdılar. Allah razı olsun yerine Bilge ve Mesut hocadan 3 5 ders dınleme imkanımız oldu da iktisatta bişeyler yapabildik. Demem o ki dersanenin etkisi çok buyuk degıl; ama hocanın etkisi buyuk. En buyuk pay ise ögrencinin kendisi. Yeni hazırlanacak olan arkadaslara tavsiyem budur. Dersaneler 3 asagı 5 yukarı hepsi aynı tas arkadaslar. Bi dersaneye gittiginizde önce HOCASINI sorun. Kolay gelsin şimdiden.
-
RE: 2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
@fernando-reges aćılan davaları karara baglar sıkkı yanlisti hocam; ben o yaptim
-
RE: 2018 KPSS' ye Yönelik Çalışmalarımız
Hiç online ders falan satın almanıza gerek yok. Youtube'u açın benimhocam ücretsiz tüm alan derslerini yayınlıyor zaten. Ki öyle baştan savma kıytırık bir şekilde de değil; hocaların hepsi kaliteli alanında ismi bilinen kişiler. Kpssnin tozunu yutanlar tanır bilir. Faydalı olacaktır.
Dellafeu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Arkadaşlar yarın için mülakata gireceklere başarılar diliyorum. Ben mülakata katılmayacağım.
-
RE: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
Selam arkadaşlar, başlayan oldu mu göreve
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@shanks tamam hocam o zaman sağ ol
-
@george Oecd yoktu zaten Efta idi cevap onu mu diyorsun?
-
Arkadaşlar ben sinavin o kadar "basit" olduğu kanısında değilim. Kaliteli sorularla ve tuzak dolu şıklarla bezenmiş bir sınavdı. Tahminim 73-75 ile kapatacağı yönünde.
-
RE: 2018 KPSS Maliye Soruları
@orhungulsah bende sanırım B şıkkında "bilmek" geçen bi ifade vardı ben onu yaptım dostum
-
RE: 2018 KPSS İktisat Sorulari
@orhungulsah çok net hatırlıyorum hocam. Düşmemek için 4 5 defa baktım; 1.3ten 1.238 e iniyordu. Tl deģer kazanıyor yani eminim
-
@özünönceliği 31- gösterge faizi, 32- geçmiş faiz oranları, 33- yaşam boyu g.h I-II-III
-
@orhungulsah hayır önce tl 1.3 idi ikinci durumda 1.2 idi. Yani tl değer kazanmış. Revelüasyon