Sonuçlanan alımlar ve sayıları
-
Dostlar merhaba takip etme kolayligi acisindan boyle bir basligin faydali olacagini dusundum sizlerde bildiklerinizi hatirladiklarinizi eklerseniz guzel olur.
Vergi muf 183 kişi
Sgk teftiş 33 kişi yanlis hatirlamiyosam
Epdk 9 kişiDevamina el atalim
-
Beklenenleride ekleyelim
Sgk denetmen , bddk , kaymakamlik
Varsa eksik tamamlayalim dostlar -
Cevre sehircilik muf , turizm kontrolor , kamu ihale uzm bunlar ne durumda kalmisti en son hatirlayamadim
-
Rtük, rekabet, genclik spor ve kyk mufettislikleri de vardi onlarin sonucunda sayilari bilen varsa ekleyebilir
-
@flouriess10 rekabet 28 kişi aldı göreve başlattı. Rtük listeyi açıkladı henüz başlatmadı diye biliyorum.
-
Tamamdir o zaman güncelleyelim
Vergi muf 183 kişi
Sgk teftiş 33 kişi yanlis hatirlamiyosam
Epdk 9 kişi
Rekabet 28 kişi -
Tarım kredi 10 kişi alacaktı sanırım kadro dolmuştur süreç tamamlandı diye hatırlıyorum.
Tse iibfden 4 kişi alacaktı epey zaman oldu orda da süreç tamamlanmış olmalı. Ancak çok mükerrer isim var listelerde. Özellikle ilk açılan 3-4 ilan hemen hemen hep aynı kişilerdi. -
Bu kurumlara girenler, biz girmeyelim diye tekrar tekrar başvururlar gelecek yeni ilanlara.
-
Toplam kaç kişi atandi bilen varsa yazabilir mi?
-
bunlar tamamlanan mı? sgk teftiş mülakat sonucu mu açıklandı mı?
-
Spk yi da yazin 25 kisi
-
Az kişide olsa Çaykur müfettişliği ve Beylikdüzü Bld. müfettişliği de bitmişti galiba,sayıları hatırlayamadım. Aynı şekilde tarım kredi tamamlandı.
-
24 kişi botaş
-
Rtük başlatmaya başladı geçen haftadan itibaren. listede 55 kişi vardı
-
Vergi muf 183 kişi
Sgk teftiş 33 kişi
Epdk 9 kişi
Rekabet 28 kişi
Spk 25 kişi
Botaş 24 kişi
Rtük 55 kişi -
Hatalar olursa düzeltelim eksik olanlari guncelleyelim ekleyelim
-
Arkadaslar bence sayistay olan 45 kiside 2017 ye girip puan aldilar onlarida eleyemez miyiz
-
@flouriess10 tarim kredi mufts. 28kisi baslatmadi mi ??
-
@duranvarlık hayır 10
-
ayrıca kamu gözetimi muhasebe ve denetim standartları kurumu 12 kişi aldı. yalnız mükerrer isim çok fazla.