9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson umudu olanlara her zaman saygım var fakat malesef gerçekleri görmekte lazım daha ne kadar diye dıye yarın 130 olacak bunuda göz artı etmemek lazım 130 gün bekleten kurum 150 günde bekletir.o yüzden bu tip umutsuz soyleml3rde bulunuyorum.
-
Karşımızda hiç de iyi niyetli olmayan sorumsuz bir bakanlık var maalesef. Bu süreçte ki en büyük sorun 5 aya GVS’nin bitirilememesi değil bitirilmek istenmemesi ve bizler bunun çok net farkındayız. Önceki iletilerde arkadaşlarımın da söylediği gibi SGK’yı unutup yolumuza bakmaktan başka çare yok çünkü bizim twitterda yazdıklarımız, çektiğimiz bu sıkıntılar hiç ama hiç umurlarında değil boşuna uğraşıyoruz.
-
@sgkdenetmeniniz al benden de o kadar ama dediğiniz gibi şartlar
-
Mart deseler razıyım çünkü bu iş iptale gidecek bence.
-
GVS: Gelmeyen Vicdansız Sonuçlar
-
@shanks Alımın iptali gibi bir durum olabilie mi hocam?
-
@sgkdenetmeniniz gvs ler sürüyor muymuş ahahahah duyduğum en komik şeylerden birisi bu :D::D:D bu kadar zamandan sonra... canım ya demek gvs ler hala sürüyormuş nereye doğru sürüyorlar acaba :)))
-
iptal etsinler bir daha da alima falan cikmasinlar bu nedir ya... sanki 10 bin maas verecekler.sozlesmeli aliyolar kadrolara bir suru maaslara su halimize bak hakkimizi alamiyoruz
-
Bu gvs yi ilk olarak bakanlik da bu isleri yavaslatan kisilere ve kurumun kendi personeline yapmalarim lazim eskiye donuk eminim bize yapilan dan cok daha basarili olur gencecik insanalri 130 gundur bekletmek resmen keyfiyetten baska birsey degil.
-
@luthor İptal diye şu sgk müfettişimi ne şiirde yazıyor hani o demişti bu sanırım bu kadar uzamaz uzarsa iptale gider diye.
-
@shanks İnşallah öyle bir durum olmaz.130 gün böyle bir sonucu beklemiş olmak istemem açıkçası.
-
@luthor Bilmiyorum en kötü durum bu bence belirsizlik
-
Sair olmamak elde değil ki ölü denetmenler derneğine döndük resmen.
-
Ah sonuçlar ah
Ben yolunu beklerken yavaş yavaş tükendim
Sense tek bir haber bile etmedin
Senin yaptığını düşmanı yapmaz insana
Ne yaptım ki sana düşman daha düşman oldun bana -
Bir promosyon varmış ya hani o pro.dan kimse kalmamış kurumda ve kayıp pro diyorlarmış. Resmen biz de bekleye bekleye buharlaşan pro olduk olacağız.
-
Hepimiz tükendik artık..Herkesin planları, çalışmaları vs. darmadağın oldu, bir an evvel açıklansa da herkes yolunu çizse.
-
@okun-yasası ben sallamiyom artık ne oluyorsa olsun
-
Biraz daha açıklamasınlar şu müfettişlik ilanları vardı 10-20 kişilik onlarda sonuçlansın zaten listede adam kalmayacak böylelikle açıklanmasına gerek de kalmayacak
-
Haziran'da askerlik geliyor. Ara dönemde sırf sgk olabilir diye yüksek lisansla uzattırmadım. İnşallah olur ve kafamın içinde baskı yapan bir çok şeyin çözümüne kavuşmuş olurum. Buradaki arkadaşlardan da kimin için en çok lazımsa ve kim emeğini ve hakkını vermişse onlar olur inşallah. İyi akşamlar.
-
@nfs hocam bende aynı şekilde 2. Dönem için kayıt yaptırmadım önünüzdeki dönem başı işe başlamamış olursam hala yaylalar yaylalar yani