çukur
-
Başta ergen dizisi gibi gelmişti ama başlayınca acayip derecede sardı şu 8. bölümdeyim muhtemelen pazartesi ki bölüme yetişemem eski bölümleri izlemeye devam
-
@burcuburcu dn buralarda sıkıntı çıkınca izleyemedim noldu çok ölü yaralı var mı
-
@aliveli çok hızlı bir bölüm oldu ama spoiler vermek istemiyom.
-
Vartolunsadettin öldü mü? Issız acun kaldı mı? İmdi yürek yırtılır :’(
-
Godfather ve behzat ç karması bir dizi diye düşünüyorum.
-
@genclerbirlikli aslında narcos'dan da esinlenme var, ancak hikaye aslında idris özbilen'in hayat öyküsünden esinlenerek kurgulanmış. Diğer adıyla kürt idris.
-
@burcuburcu narcosu bilmiyorum hocam, sony-frodo-michael kardeşler çukurda da var, vartoluyu da şule ye benzettim. Bi de işin içine kürt idris ve narcos katıp ortaya karışık bi şey çıkarmışlar
-
@genclerbirlikli hocam özellikle ilk bölümler tam bir godfather uyarlaması birçok benzerlik var ancak türküler aliço karakteri vs ile biraz özgünlük katmaya çalışmışlar ama bende izliyorum severek
-
@siyasallı o kadar olsun hocam birebir de yapmasınlar michael rolündeki arkadaşın şarkı eşliğinde dayak atması da ayrı bi özgünlük ilk bölümleri pek izlemedim, akşamları bilgisayarda takılırken evdekiler izlerken izledim bu cikarimlarda bulundum, yanılmamışım
-
@genclerbirlikli hocam izle izle mülakatta sordular bitek çukur izliyorum dedim o kadar
-
@siyasallı hadi ya izlediğin dizileri mi sordular gotham izliyodum sayenizde bıraktım derim sorarlarsa
-
@genclerbirlikli Sorarlarsa Ertuğrul, Abdülhamit filan izliyorum de hocam sen
-
@burcuburcu hocam özellikle bunları niye izlemiyorsun diye de sordular
-
@burcuburcu muhteviyatını bilmiyorum hocam içinden bi olay sorarlarsa napıcam peki
-
@genclerbirlikli hocam izliyorum de yeter
-
@genclerbirlikli Osmanlı dönemini anlatıyor az çok tahmin edersiniz zaten.
-
@burcuburcu o kadarını biliyorum
-
Bugün günlerden çukur
-
Bu vartolu harbiden öldüyse hiç hoş değil .
-
@aliveli hocam diziyi hiç izlemedim. Bugün sadece giriş bölümüne denk geldim. Sahneden anladığım ölen kişinin kesinlikle o.olmadığı. Türk dizilerinde başrolleri göstere göstere öldürmeden hayatta ölüm gerçekleşmez.