Samsung j3 mü ? j5 mi?
-
Merhabalar j3 veya j5 arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum aslında ikiside aynı sayılır ama sadece kamerası için 200 lira fark verilir mi acaba?
-
@kerimc, içinde söyledi: Samsung j3 mü ? j5 mi?
Merhabalar j3 veya j5 arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum aslında ikiside aynı sayılır ama sadece kamerası için 200 lira fark verilir mi acaba?
https://www.aktuelurunler.mobi/wp-content/uploads/2018/02/a101-samsung-galaxy-j3-320.jpg
resim ekleyemediğimden resmin linkine verdim -
@kerimc ben vermem şahsen hayatta fotoğraf çekmiyorum, ram yüksek olsun, hafıza yüksek olsun yeter.
-
Al bi Xiaomi kullan
-
@duryy xaomi android’i iyi kullanıyor, telefonlar pek yavaşlamıyor deniyor ama kullanıp denemedim.
-
@aliveli 1.5 yıldır mi5 kullanıyorum. Hatta ben kullanmaya başladıktan sonra çevremdeki 6-7 kişi daha Xiaomilendi 1.5 yılda
-
seçeneklerde yok ama kesinlikle j7 prime
-
Xiomiyi herkes övüyor ama Türkiye’ye getirilmediği için servis garantisi de olmuyor bu önemli bence.
-
@duryy yavaşlama var mı? Donma vs problemleri veya durup dururken kapanma android telefonun kronik problemi.
-
Gemeral mobile iyi başladı ama şu ata bozdu gibi.
-
Hocam j5 i anneme aldım bin pişman olduk görüntülü konuşma yapmak bile işkence en az j7 iş görür o klasmanda xiaomi cok daha iyi ama teknik servis olayı sıkıntılı huawei nin telefonlarıda iyi fiyat performans için ama j5 alma j3 hiç alma
-
@aliveli Valla ben o saydığın sorunlar yüzünden Androidr geçmek için en az 1-2 düşündüm. Ama Xiaomi miui arayüzü kullandığını için çok akıcı. Yani saydığın sorunlara hiç denk gelmeden desem yalan olmaz. Sıkıntı olarak söyleyeceğim tek şey hafızayı artıramıyor olmak mi5 için. Diğer modellerde o imkanda var. Abim 2 ay önce Huawei P9 Lite'dan geçiş yaptı Redmi Note 4X'e şuan son derece mutlu.
-
@duryy Samsung hepimizi androidden soğuttu 4 bin tl civarı verip iphone aldık elimizde mücevher taşıyor gibi taşıyoruz, arkası metal kaba koyan arkadaşlarım var.
-
@burcuburcu Samsungda note 7 dışında hiçbir telefon ilgimi çekmemişti o da patladı gitti
-
@duryy evet patladı gitti
-
@burcuburcu Ama note 8 var neyseki tabi ki sadece vitrinde bakabiliyoruz
-
@duryy böylece daha güvende kalıyoruz teşekkürler samsung.
-
Bende LG G2 eşimde LG G4 var. İkimizde çok memnunuz. Hafıza dolu ise herhangi bir işlem yaparken yavaşlıyor ama LG'ler için telefon gibi telefon diyebilirim.
-
bende samsung edge fanıyım. telefonun tipi beni bitiriyor resmen. çok güzel yapmışlar tabi ama ısınma kapanma takılma sorunu var maalesf
-
J3 un batarya omrune baktiniz mi cok dusuk diye biliyorum ben. Ben de xiaomi mi5s kullaniyorum 2017 agustostan beri. Gercekten hic yavaslama olmadi. Tum ihtiyaclara cevap veriyor. Batarya omru de 3200 mah