Samsung j3 mü ? j5 mi?
-
xiaomi mi5 bu markayı ilk defa duydum teknosa da falan yokmuş nereden aldınız?
-
Xiaomiyi internetten bulabilirsiniz özellikle ram konusunda sıkıntı olanlar tercih edebilir ayrıca artık KVK ve delta servis garantisine de girdi yakında teknoloji marketlere de gelir. Özetle Bu Samsunglar yerine tercih edilebilir bi cihaz
-
@bad1905 teknosaya gelmiş ama mi6 var mi5 yok.
-
@bad1905 samsung artık batmaya niyet etti zaten xiaomi de yardım ediyor. Lg, samsung, general mobile android işini pek kıvıramadılar xiaomi bu yüzden tr pazarında kendine iyi yer bulacak.
-
@aliveli katılıyorum hocam xiaomiler oldukça iyi hemde fiyat olarakda muadillerine göre daha uygunlar. yakında piyasayı ele geçirirler hocam. @busus doğrudur zamanla diğer modeller de gelecektir.İnternetten de bulabilirsiniz o modeli. Benim hem teyzem hem de arkadaşım internetten aldılar bi sorun çıkmadı şu ana kadar ve artık nereden alırsanız alın Türkiye garantili cihizlar.
-
Ben j5'i tavsiye ederim.
-
Dostlar xiaomi 6 aldım yakın zamanda. Çok memnunum telefondan. Hem şarjının uzun süre muhafaza etmesi, hem kamera görüntü kalitesinin çok iyi olması üstüne bir de hızlı bir telefon olması çok memnun edici. Alırken ciddi endişelerim vardı, Çin malı vs. gibilerinden ama beklediğimden çok daha fazla verim alıyorum.