çukur
-
@antimülakat umarım öyledir çünkü vartolu öldükten yarım saat sonra diziyi izlemeyi bıraktım hele yeni gelen kılkuyruk... o nasıl başarısız bir tiplemedir yav.
-
@aliveli vartolu gelmeli bu iğrenç tiplemede geri gitmeli el bombasıyla ev basan polis mi olur? nasıl bir kafa bu?
-
@burcuburcu bunları gördükçe aşortmanlı serdar'ı özler olduk.
-
@fc-real-gdp serdar karakteri dünki polisten iyiydi o nasıl bir tiptir 10 dk dayanamadım.
-
Vartolu sadettin agamız ölmemiş, sanırım bundan sonra yeni cepheler oluşacak. Vartolu ve koçovalılar vs beyefendi ve kılkuyruk emrah.
-
yola çıkarken yola çıktıgın insanları iyi analiz et bir gün seni yolda bulduklarıyla degişmesin
-
Yarın günlerdeeeen
-
Bu vartolu sadettin neden hep menemen yiyor? Bu detay ilerde bir hikayeye bağlanacak bence.
-
@aliveli hocam ben bu emrah'ı sevmeye başladım.
-
@fc-real-gdp neden
-
@aliveli emrah çukur'u karıştırmaya gelmiş ve beceriyor rolünü. bir de sanki sırtındaki ameliyat izinin alt tarafında çukur işareti vardı. ameliyat izi dövmeyi silmiş, biraz belli oluyordu. ya da herkeste çukur dövmesi görmeye alıştık o yüzden ben öyle gördüm. görmek istediğimi gördüm belki de
-
@fc-real-gdp bilmiyorum ilk bölüm roketatar, el bombası filan saçmaydı.
-
Vartolu efsanesi vardı dün yine bizimkiler bu işin adını koyalım diyor medet.
-
@hgrotius diyaloğa "bizi ne hallere soktun salih" ile efsane bi giriş yapmıştı idris. lakin vartolu'nun hikayesi bundan kötü yazılamazdı. vartolu hikaye değil masal anlattı. mayına basıp fırlamalar, saman yemeler, köpeğin insafa gelmesi ... çok daha etkileyici bi hikaye bekliyordum.
-
@fc-real-gdp abartılıydı gerçekten ama vartolu reisin fanıyız her daim ️
-
@hgrotius orası öyle, 10 sene sonra dizi izlemeye başladım idris ve vartolu'yu görünce.
-
eski tadı vermiyorsun be çukur, kıl emrah'tan sonra beni sarmadın bir türlü.
-
@burcuburcu dizide iyi kötü dengesi de şaştı iyice. Bakıyon bi dengesizlik var.
-
@hgrotius öyle valla, ne hale geldi caanım dizi
-
Mehmet'e dönmeniz için hala fırsatınız var, bir kaç bölüm sonra çok geç olabilir.