ADLİ HAKİMLİK KAYNAK TAVSİYE
-
Arkadaslar selamlar, eylül/ekim de olacak sınav için kaynak tavsiyeniz nedir? Yeni baskılar beklenmeli mi yani çok değişiklik var mı?
-
arkadaşım ben tek tek kitaplardan çaışmıştım zapata-nohutçu-ercan ın kitaplarından yorucu oldu ama cmk değişiklikleri yeni kitapta mevcuttu set olarak almak istiyorsan bence daima yeni baskıyı tercih et. eksikler gideriliyor.
-
@qmos kaç puan aldınız yeterli mi bu yazarların kitapları
-
3 haziran da 76 küsur aldım
-
Ben de sınava hazırlanan biri olarak naçizane tavsiyede bulunayım. Öncelikle temelin varsa özet notlardan çalışman daha iyi olur dedi bana herkes. Ki şu durumda sınav tarihinin erken olma ihtimalini de göz önüne alırsak özet notlardan çalışıp bol soru çözmemiz lazım. Ben bu konuda tecrübeli bir çok kişiyle konuştum ve konu anlatımlı olarak monopolün ders notlarını aldım. Ancak henüz yeni çıkıyor baskılar 1 veya 2 haftaya tamamlanacakmış, yanılıp da internette set olarak görünen eski baskıları almayın. Şuan için sadece anayasa ve medeni kitapları çıkmış. O ikisini aldım. Soru bankası olarak da hakimim ve konsensus aldım. Yeni baskısı çıkınca bir de justice alıcam. Bunlar genel olarak tavsiye edilenler ve inşallah yeterli olur diye düşünüyorum.
-
Bende aynılarını alacağım ne tesadüf. Bu arada 11 temmuzda set hazır olacakmış.
-
justice, themis vs ne zaman güncellenecek ?
-
@burcuburcu Murat Kaymak facede ağustos gibi diyordu sanırım. O yüzden anayasa, idare ve idari yargıya çalışmayı ağustosa bırakın diyor.
-
@burcuburcu https:// www. kuramkitap. com/ anayasa-hukuku-14 temmuz baskısı .
İdare ve iyuk ise temmuz sonu . Soru bankası ise justice Ağustos sonu . -
ARKADASLAR SINAV TARİHİ BELLİ Mİ YARCI OLUR MUSUINUZ LÜTFEN ?
-
@elif-atılgan hayır ilan yok şimdilik
-
İzinsiz reklam sebebiyle kaldırılmıştır.
-
Bahar da alım olmaz mı
-
@vitabrevis aralık ayında adli hakimlik sınavı yapılacağı konuşulyor ancak şu an gündemde baharda hakimlik sınavı yok.
-
Benim adli hakimlik kaynak tavsiyem öncelikle çıkmış sorulara bir bakıp soru tarzını kavrayın. Daha sonra bilgiyi en akılda kalıcı şekilde veren murat yayınları hakimlik kampı serisini bitirin. Anlamadığınız veya zorlandığınız ders varsa tek tek kitaplara bakmayı tercih edin. Bu süreçte mutlaka kanun okuyun sürelere hat safada dikkat edin.
-
@aliveli aralık alımı ne kadar olur bilginiz var mı
-
@vitabrevis adli mezun alımı bin kişiyi düşmez.
-
Adli hakimlik için konu çalışması murat yayınları. Medeni usul, borçlar, anayasa ve idare için mutlaka mevzuat okuma, bunların haricinde çıkmış sorular çözmeyi düşünüyorum.