2018 idari hakimlik ve kaymakamlık
-
Arkadaşlar merhaba bır bucuk yıldır kurum yoğunluğu nedeniyle sınavlardan khk lerden ve kaynaklardan uzak kaldım ancak şimdi 2018 için hem idari hem de kaymakamlığa çalışmaya başlıyorum .Elimde 2015 basımı zapata medeni ,vergi tvs 2015 nurettın bilici ve 2016 justıce 8.baskı ıdarı soru seti ,murat maliyekonu kıtabı mevcut bunlardan calısabılır mıyım?anayaasa idare için sanırım son değişikliklerin olduğu kaynak yok yenı basımlarıncıkana kadar maliye iktisat vergi borclar medeni ınsan hakları bitirmeyı planlıyorum .Elimde olan bu kaynaklarda değişiklik var mı çalışabilir miyim ?TEşekkürler şimdiden.İyi çalışmalar.
-
@kendinehakime vergi ve medeni hukuk alanlarında pek değişiklik olmadı Anayasa-idare-idari yargı blogu değişiklik konusunda çok hassas onun dışında pek yeni bir şey yok.
-
@burcuburcu bende vergi ve tvs nurettin bilici ,medenıden zapata mevcut bunlardan calısmayı dusunuyorum sızler nerden calısıyorsunuz bunları?maliyeyı murattan birde beledıye vs kanun calısıp bıtırene kadar anayasa ıdare guncellenır dıye dusunuyorum .anayasa ve ıdareyı sız nasıl calısıyorsunuz arkadasım?