Bu hepimizin sorunu. Gaziantep B.B. Müfettişlik Sınavını Gerekçesiz İptal Etti.
-
bende mülakata girdim en başından beride çok önem verdiğm bir sınavdı.Mülakatım rahatsızlığım nedeniyle kötü geçti o yüzden bir beklentimde yoktu ama diğer arkadaşlar adına çok üzüldüm inşallah bu karara bir yaptırımı olur.
-
@paca08 dediğiniz çok doğru ama işte bunlar hep vakit ve para, hep kaynak israfı. Yanlış fatura değil mesele ki iptal ediyorlar. Sanırım onların keyifleri kadar bizim de keyfimizden sınavlara girdiğimizi düşünüyorlar. Avukat olsam parasız alırdım şu işi, çok anlamsız şu durum.
-
@waitforit Aynen hocam sizi, bizi düşünen yok varsa yoksa kendi çıkarları. Benim tavsiyem hakkınızı sadece hukuki olarak aramayın. Siyasi olarakta aranabilir. Gaziantep vekilleri öncelikli olmak üzere hükümetteki aktif vekillerle bu konu görüşülebilir.
-
Ben bu sinava girmedim ama giren arkadaslarimin psikolojik durumunu tahmin etmek hic de zor olmasa gerek.Tavsiye verip cekilmek yerine bimere yazacagim şikayetimi,lutfen duyarli olalim,pasif kalmayalim.Allah sabir versin giren arkadaşlara.
-
Sinava giren girmeyen bütun arkqdaslar bimere cimere gerekli yerlere yazi yazmali ayni durumda bizde olabilirdik destek olmaliyiz.
-
Başvuru yapan veya dava açan var mı?
-
Bir ilanı en az 1 yıl beklersin
Yetmedi
Mülakata girersin sonucu aylarca beklersin
Kazanırsın iptal edilirBu muydu şimdi? Kimin umursamazligindan geçtiyse bu karar, umarım adalet en kısa sürede üstlerine iner. Bu çok büyük haksızlık. Masrafları faiziyle ödemeleri için girişimleri bile yok mu?
Verilen emeği asla ödeyemezler orası ayrı. -
Kesinlikle adayların tek tek dava açması gerekiyor
-
5 yılın sonunda sınavlardan, kitaplardan elimi eteğimi çekmemin bir gerekçesi daha... Çok doğru bi karar vermişim. Kimi kime şikayet edelim, etsinler..? Yazık çok yazık.. Ülkenin geldiği hale bak. "Ağlayın, su yükselsin belki kurtulur gemi"
-
Arkadaşlar belediyelerin halkla ilişkiler bağlamında şikayet kabul eden 153beyaz masaları var. Genellikle fen işlerine dair biliniyor ama ilgili her konuda başvurulabilir. Dava yoluna nazaran kısa elden bir başvuru yolu olarak düşünülebilir.
-
@hayatım-sınav beyaz masaya başvurmak mi gerekir yoksa direk teftiş kurulu ya da başkanlığa mi yazmamız gerekir şu an kararsızım...
-
Hala bir ses yok nasıl bir pişkinliktir anlamak gerçekten güç.
-
@börüü bunlar birbirine engel teşkil eden başvuru yolları değil sonuçta sırasıyla denenebilir bence.
-
Bimerden hala sikayetim icin geri donus yok,ne cevap verecekler acaba...Umursamiyorlar da yaptiklari rezaleti.