@11111 benim CİMER'e şikayetim değerlendirilmek üzere Gaziantep Valiliği'ne gönderilmiş
börüü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
RE: Bu hepimizin sorunu. Gaziantep B.B. Müfettişlik Sınavını Gerekçesiz İptal Etti.
@hayatım-sınav beyaz masaya başvurmak mi gerekir yoksa direk teftiş kurulu ya da başkanlığa mi yazmamız gerekir şu an kararsızım...
-
Konuya ekşisözlük'te de yardımcı oldular arkadaşlar...
https:// eksisozluk. com/gaziantep-belediyesinin-keyfen-sinav-iptal-etmesi--5583076
börüü tarafından gönderilen son iletiler
-
Umutlar tükeniyor galiba...
-
@antimülakat başka neler yapabiliriz acaba
-
RE: Bu hepimizin sorunu. Gaziantep B.B. Müfettişlik Sınavını Gerekçesiz İptal Etti.
@hayatım-sınav beyaz masaya başvurmak mi gerekir yoksa direk teftiş kurulu ya da başkanlığa mi yazmamız gerekir şu an kararsızım...
-
@11111 benim CİMER'e şikayetim değerlendirilmek üzere Gaziantep Valiliği'ne gönderilmiş
-
Konuya ekşisözlük'te de yardımcı oldular arkadaşlar...
https:// eksisozluk. com/gaziantep-belediyesinin-keyfen-sinav-iptal-etmesi--5583076
-
@shady1 şu an sadece dava açmadım diğer hepsini yaptım ancak ombudsmana başvurmadan önce idareye başvuru yapmamız lazım idareye toplu şekilde başvuru yapalım derim ben
-
@shady1 nerelere başvurunuz acaba yol göstermesi açısından soruyorum ben de başvuracağım
-
Başvuru yapan veya dava acan var mı?
-
Başvuru yapan veya dava açan var mı?