Antidepresan
-
Arkadaşlar ilacın ismi Lustral kpss sürecinde bu ilacı kullanan var mı?Unutkanlık,öğrenme zorluğu vs. yapar mı?
-
@walrass06 hocam diger ozellikleri bilmiyorum da siddetli mide agrisi yapiyor bazilarinda. Mideniz hassas ise tavsiye etmem
-
İçme kardeşim ne derdin var o kadar
-
@walrass06 lustral kullanan var, bir dönem ben de kullandım cipralexten sonra en çok kullanılan antidepresandır. Mideye başlarda çok yükşenir sonra alışırsın. Unutkanlık konusu şu şekilde eğer çok yapıyorsa 100 mg değil 50 mg kullanın yok biraz yapıyorsa ders çalılırken odaklanmaya çalışın aşılıyor. Diğer taraftan eğerki doktorunuz kullanım dediyse kesinlikle kullanın bu işler vatandaştan bilgi alınacak işler değil.
-
@walrass06 Ben de bir dönem kullandım .Kullanmadan öncede epey araştırdım herhangi bir zararı yok aksine sınav öncesi bana oldukça iyi geldi . Bende bir mide ağrısına sebep olmadı ama bir kaç gün vücut alışana kadar biraz farklı şeyler hissedebilirsiniz beni uyku anlamında etkilemişti ama 3 gün sonra o da geçti.Sanırım kişiye göre değişiyor.Ayrıca ben bir süre 50 mg daha sonra 100 mg şeklinde içmiştim .Unutkanlık gibi bir şey yaşamadım aksine toparlandığım için çalışmamda daha verimli oldu.Zaten doktorunuz uygun gördüyse kullanmanızda fayda var çünkü öylesine verilen bir ilaç değil. Kendinizde unutkanlık hali hissediyorsanızda B12 değerinizi kontrol ettirebilirsiniz .Tamamen kendimde de yaşadığım şeyler olduğundan nacizane tavsiyemdir sadece .
-
antidepresana karşı cahilce bir ön yargı var ülkemizde oysa gelişmiş ülkelerde tüketim oranı bizdekinden çok daha yüksek eğer gerçekten ihtiyacı olanlar kullansa daha huzurlu bir ülke olacağız.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Antidepresan
antidepresana karşı cahilce bir ön yargı var ülkemizde oysa gelişmiş ülkelerde tüketim oranı bizdekinden çok daha yüksek eğer gerçekten ihtiyacı olanlar kullansa daha huzurlu bir ülke olacağız.
Kesinlikle katiliyorum. Babam tansiyon hastasi ve doktoru sinire bagli olabilecegini soyledigi icin prozac verdi ona. Babam guzel guzel iciyordu, hem tansiyonu hem sinirleri duzene girdi derken cevreden herkes icmemesi yonunde asiri baski yapti, birakti. Ama her sey tekrar kotu yone gitmeye basladi. Doktor uygun gorduyse icilmeli, cevreden kisilerin olumsuz yorumlari dikkate alinmamali.
-
Sağolun arkadaşlar bende gece uyuyamama sorunu vardı çok uykusuz olsamda 2-3 saat uyuyordum doktor stresten dedi lustral verdi bakalım inşallah iyi gelir
-
@walrass06 lustrali yatmadan önce için tam verim alırsınız.
-
@walrass06 bu ilaci doktorum bana da vermisti bende uyku yapti biraz da uyusma hissettim biraktim..olumlu etkisini gorenler de olmuştur elbette ama harici kullanılmaması gereken bir ilac kesinlikle.doktorunuz diyorsa kullanin yoksa yanasmayin derim