BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@murky o zaman durum gerçekten kötü
-
Bürokrasi de her iş keyfiyete dönmüş durumda artık insan gerçekten sadece üzülüyor. Bürokratlar ne yönetmelik hükümleri dinliyor, ne Kurum geleneği dinliyor, idarelerin imajları yerle bir oluyor.
İleride elbette bu forumda şu an sınav sonucu, mülakat sonucu bekleyen kardeşlerimiz bürokrat olacak. Tek dileğim o ki Allah bizlere nasip etsin ve bu süreçleri ileride yetişecek arkadaşlara yaşatmayalım.
-
@murky üstelik hepsi böyle.
Al birini vur ötekine... -
Bu hafta da geçti...
-
@accosator daha çok haftalar geçecek gibi
-
naaaaalet girsin ya sınavına da bekle bekle bekle gına geldi
-
Yeni haftamız hayırlı olsun inşallah daha fazla uzamaz
-
Gün içinde arayıp soralım arkadaşlar
-
Mülakat sonucu beklemeye alıştık ama sınav sonucu beklemeye alışamamışız ama gereksiz uzadı sanki bu süreç De
-
Kandil günü sevindirir mi bizi acaba BTK
-
Sanırım nihai sonuçlar açıklanınca (yazılı + sözlü ) kuruma gidecek kişi kalmayacak.Muhtemelen o zamana kadar çoğu kişi bir yerlere yerleşmiş olur .Kötü olan tarafı BTK nin bunun farkında bile olmaması
-
@paretowilfredo Hocam sanki bu sınavın haber yapılma zamanı geldi gibi. Çünkü sınavın üzerinden 45 gün geçti ve sınav testti.
-
@paca08 haftasonu ilgilenelim dostum.
-
Arıyorum açmıyorlar açarlarsa 2019'a kadar açıklarsanız sevinirim diyeceğim.
-
Boyle bi sinava girdigimi unutmusum basligi gorunce aklima geldi
-
4,5 defa aradım açmadılar. Bakın santral yönlendiriyor ama açmıyorlar. Bunun anlamı ne biliyor musunuz ben görevimi yapmıyorum diyorlar. Normalde bu yaptıkları suç ama kime ne anlatacaksın. 40 günde test sınavını açıklamayan kurumun adı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu. Kurumun adında Teknoloji ibaresi var ama test sınavı 40 günde açıklayamıyor. Kurumun adında iletişim var ama arıyoruz açmıyorlar. Tamamen angarya sebeplerden dolayı kurum personel alımı 1 yıl sürüyor . Peki soruyorum bu kurumu değerli kılan ne ? Personelinde liyakat var mıdır ? Sırf üst kurul diye böyle bir kuruma girilir mi ?
-
@paca08 girilir hocam
-
@murky Valla şu saatten sonra herhangi bir merkez uzmanlık bu kurumdan yüzde yüz daha iyidir. Adamlar daha test sınavı açıklayamadı ayrıca sınav iptal edilirse şaşırmam.
-
@paca08 Hocam sadece BTK özelinde değil maalesef şu anda resmen bürokrasi kilitlenmiş her Kurum aynı. Ama maalesef elden bir şey gelmiyor.
-
@murky Hocam 40 güne test sınavını açıklayamadılar. Klasik sınavlar bile 1 aya açıklanıyor. Neyse