Finaller Geldi
-
Finallerin başladığı şu günlerde ders çalışmaktan siz de benim gibi sıkıldınız mı? Finaller sizi zorluyor mu? Siz de derslere hiç gitmediniz ve okuma yapmak zorunda mısınız? O zaman doğru yerdesiniz, biraz sohbete ne dersiniz?
Gerçekten çalışmak çok sıkıcı... -
@Vektör bizim okulda tek vize tek final vardı 25 gün falan süren sınav dönemleri ve öncesinde en az 1 aylık hazırlık yani 2 ay deli gibi ders çalışmak inanılmaz zor geliyordu...
-
@aliveli şu an halime şükür ettim sadece 2 hafta çalışacağım için şanslıyım sanırım
-
@Vektör final süreci zordur hele kış dönemi ayrı bir depresyon kaplar insanı
-
Başlarım başlarım diyerek gece saat 1'de derse oturup sonra 2'de uyku bastırdığı için uyuyup, sabah 5-6 gibi uyanıp, 11'de olan sınava çalışıp o sınavdan da 80 ve üstü almak, bir öğrenci için son dakika atılan golden çok daha değerlidir.
-
@Antimülakat hocam tam da benim durumumu özetlediniz. Umarım 80 kısmı da gerçek olur da o son dakika golünü burada paylaşırım ve sevincime ortak olursunuz
-
Bir de şu vardır: Vize ve final için çalışman gereken 3 kaynak vardır, 2'sini allem kallemle okuyup bitirdin diyelim, 3'sünü de zoraki bir tempoyla %30'unu okudun diyelim. Sınav sorularından ilk iki soru: 40'ar puanlık bitirdiğin kitaplardan, diğer soruda hocanın derste anlattıklarından gelmiş olsun bunun da tadı başkadır. Bir de şu vardır: İki kitap vardır önünde okuman gereken, arkadaşının kitaplardan çıkardığı notu sabahın köründe elde edersin. Onları okuyup girersin sınava, 70 ve üstü not alırsın. Daha neler neler, güzeldi o günler.
-
sınav dönemi diyince aklıma gelen tek şey uykusuzluk
-
Geçen yıl bu zamanlar hem finaller hem kpss derken çok yoğun ve uykusuz geçiyordu zaman...Bütünlemeye kalmayayım da vaktim daha fazla gitmesin diye önceden ufak ufak başlamıştım çalışmaya, sonuç olarak kalmamıştım ve notlarım da çok iyiydi. Yine de o zamanlar zor geliyordu ve bitsin istiyordum, şimdi ise üzerinden bir yıl geçti ve keşke o zamanda olsam diyorum, bu süreç sahiden zormuş.
Usanmadan çalışmalarına devam eden herkese başarılar. -
ben okulu hiç özlemiyom garip bir şekilde
-
@Antimülakat Hocam vallahi dediğiniz gibi oldu öyle mutluyum ki bir kaç saat çalışma ve arkadaşlardan toplanan notlar ve en iyi bildiğim yerden çıkan soru, şükürler olsun hocanın insafına kaldık yarın yeni bir sınavda görüşmek üzere
-
Yeni bir sabah yeni bir final hazırlığı, her seferinde söylenen şu yalan var ya bugün geçsin yarın ki sınava daha doğru düzgün hazırlanacağım; bu dönem bitsin diğer dönem tüm derslere gireceğim, not tutacağım, kaynakları okuyacağım. Sonuç her seferinde aynı ama sınava 1 gün kala, 3-5 saat kala kritik yerleri bulmaya çalışma, anlatacak birilerini bulmak için uğraşma Hadi yine şans dileyin bana
-
Bugün var olan sınav güldürmedi beee Neyse artık bu hafta sonu bi geçsin daha rahat hissedeceğim, özellikle pazartesi geçerse değmeyin keyfime .
-
Hiç unutmam sınav dönemi uyku düzenim tamamıyla çökmüştü 3. Sınıf vizelerde öğleden sonra 2 de yatıp gece 11 de uyanıp hayata devam ediyodum
-
Şans dileyin bana sevgili kardeşlerim, bugün ve sonra gelen 5 günü atlatırsam her şey çok güzel olacak
-
Finaller bitiyor ve bir dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz, bu forumda gezinirken mezun olup ne yapacağım diyor insan ama sanırım okuldayken de herkesin derdi mezun olmaktı. Allah kazasız belasız mezun olup sonra da iş bulmayı nasip etsin
-
@Vektör mezun olmak yaptığım en makul hareketti her şeye rağmen okul kadar saçma bir yer yok