TEB Müfettiş Yardımcılığı 2018
-
Sınava girecek arkadaşlardan sınavla ilgili bilgisi olan var mı? Özellikle ingilizce sınavı nasıl olacak acaba?
-
Bu banka sinavlarini takip edebilecegimiz tek bir merkez var mi ?Nereden takip ediyorsunuz?
-
Teb kariyer. net de ilan yayımlamıştı
-
@serkan01 banka sınavları geldikçe sınavlar kategorisinde diğer kısmında başlık açıyoruz.
-
@antoniogramsci teb sınav davetini açıkladı mı?
-
İlan hala yayında mı?
-
@okahraman07 sınav yarın arkadaşlar
-
@agamemnon, içinde söyledi: TEB Müfettiş Yardımcılığı 2018
@okahraman07 sınav yarın arkadaşlar
Girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Sınav bugündü arkadaşlar. İngilizce ve kompozisyon çok kolaydı. Sözel mantık bana zor geldi,çok kararsız kaldım
-
@antoniogramsci Hocam ben davet almadım. Siz hangi okuldan mezunsunuz? Ya da bu kriterin dışında neye göre seçtiklerini biliyor musunuz?
-
@bluephantom istanbul mezunuyum hocam. Neye göre seçiyorlar hiçbir fikrim yok. Zaten alan sınavı yapmadan, genel yetenek ve beginner seviyede İngilizceyle nasıl müfettiş yardımcısı alıyorlar onu da anlamadım. Değişik bir süreç yani
-
@antoniogramsci personel temininde zorlanıyorlardır.
-
@antoniogramsci alan soruları nasıldı hocam? Belirleyiciliği oraya bırakmış olabilirler.
-
@antimülakat alan sınavı olmadı işte hocam Sadece genel yetenek,İngilizce ve Türkçe kompozisyon sınavı vardı.
-
@antoniogramsci, içinde söyledi: TEB Müfettiş Yardımcılığı 2018
@antimülakat alan sınavı olmadı işte hocam Sadece genel yetenek,İngilizce ve Türkçe kompozisyon sınavı vardı.
İngilizce için de sınav dediğime bakmayın,lise sınavı düzeyindeydi. Boşluk bırakıp am is are sormuşlardı.
-
@antoniogramsci kompozisyon ingilizce degil miydi?
-
@zede hayır Türkçe idi.
-
merhaba arkadaşlar, vaka çalışması için aranan var mı?
-
Ben arandım hocam. 30 Mart'ta gerçekleşecek olan vaka çalışmasına davet edildim.
-
@kassa97 Hocam, pardon. ben sınava davet edilmedim. Sizce neye göre davet ediyorlar? Hangi okuldan mezunsunuz?