Tıp Fakültesi Doğru Tercih Mi
-
Toplumdaki saygınlık ve yüksek gelir için tıp seçmek yeterli kriter midir? Sürecin fiziksel ve psikolojik zorluklarını araştırmak gerekmez mi?
-
..........
-
tıp fakültesi kontenjanı 10 bin kişiyi aştı diye biliyorum ilerde KPSS hazırlığında doktorlar görmek sanıyorum bizi şaşırtmayacak.
-
@burcuburcu aynen katılılıyorum, ayrıca tus kontejan oranı da azalıyor diye biliyorum. Zaten payda bu kadar büyükse ...
-
@waitforit oysa uzman doktor az pratisyen doktor haddinden fazla mevcut.
-
@burcuburcu üstelik teknolojinin bu denli önemli gelişmelerin yaşanıyor olması dünyadaki diğer toplumları kasıp kavurmasına rağmen ülkemizdeki ebeynlerin TIP diye ısrarcı olması gerçekten çok ilginç.
-
@maverick, içinde söyledi: Tıp Fakültesi Doğru Tercih Mi
Toplumdaki saygınlık ve yüksek gelir için tıp seçmek yeterli kriter midir? Sürecin fiziksel ve psikolojik zorluklarını araştırmak gerekmez mi?
Toplumumuzda doktorluk öğretmenlik hemşirelik gibi her zaman göz dolduran meslekler vardır maalesef. insanlarımız kendi yeteneklerine göre değil bu kriterlere göre tercih yapmakta ve sonrasında ise mesleklerinde mutsuz olan ve karşısındakini de mutsuz eden insanlar çıkmakta..